Het is niet dat er niet voldoende op Netflix staat, maar we missen iets. Een klassieker uit begin jaren 2000. Met een reboot van The Hills op MTV hebben we heimwee naar nóg een show wat afspeelt in California, namelijk: The OC. Netflix, we willen Seth, Summer, Ryan en Marissa weer terug. En snel een beetje.

the OC Netflix FEM FEM

Who are you?’ ‘Whoever you want me to be.’ Zucht, en zo begon het. Ryan en Marisa die opeens naast elkaar woonde en uiteraard hartstikke verliefd waren maar het een eeuwigheid duurde voordat ze daadwerkelijk iets met elkaar kregen. En de muziek, oh wat was de muziek wat ze in de serie draaide fantastisch. ‘California’ van Phantom Planet zorgde ervoor dat we met spoed richting de westkust van Amerika wilde gaan. Kortom, als we één serie mochten uitkiezen voor Netflix zou dit het zijn.

The O.C.

Voor iedereen die het totaal gemist heeft of gewoon nooit echt gekeken, The OC was een Amerikaanse dramaserie waar ze het leven volgde van een aantal rijke jongeren in Orange County, California. Ryan Atwood is een tiener die geadopteerd word door de rijke Cohen familie waardoor hij van Chino naar Newport Beach verhuist. Opeens bevind Ryan zich in een wereld van geld, stijl en vooral heel veel geheimen. Hij wordt bevriend met Seth, de zoon van Sandy en Kirsten Cohen en raakt ook bevriend met Marissa Cooper, zijn nieuwe buurmeisje (gespeeld door Mischa Barton die tegenwoordig te zien is in The Hills: New Beginnings). Kortom, waar veel geld is, is ook veel drama en dus heerlijk om naar te kijken. Netflix, we’re waiting

Afijn Netflix, waar kunnen we tekenen om dit bij jullie te kunnen zien? Iedereen kan namelijk wel een beetje Seth Cohen in hun leven gebruiken die ondersteboven in de regen van het dak gaat hangen in een Spiderman outfit. Als The Fresh Prince of Bel-Air nu te zien is, moet dit toch ook wel lukken?