Wij hebben weer een quarantaine Netflix tip. En het is echt een topper, geloof ons. Focus heeft geweldige acteurs en een verhaallijn die je meesleept vanaf de eerste seconde. Actie, romantiek en Will Smith. Wat wil je nog meer? De film die oorspronkelijk uit 2015 komt doet het 5 jaar later nog hartstikke goed in Nederland en staat zelfs in de top 10 van Nederland op Netflix.

Netflix-tip-Focus

Focus

In Focus krijgen we een unieke kijk in het liefdesleven van een oplichter. Want hoe knap de oplichters ook mogen zijn, zijn ze wél te vertrouwen in de liefde? Dat is de grote vraag in Focus. Nicky (Will Smith) leidt Jess (Margot Robbie) op tot een echte oplichter, en dat doe je natuurlijk in de praktijk. Het stel is te vinden bij een Super Bowl-wedstrijd waar de kans het grootst is om iemand te vinden die in hun spelletjes trapt. Nadat het stel, naar de mening van Nicky, te close wordt breekt hij het contact af. Jaren verstrijken en Nicky staat op het punt om een hoogtepunt in zijn carrière te hebben. Dan is daar Jess, die in de jaren die versterken zijn ook heel goed geworden is in haar vak. Het blijkt dat Jess en Nicky toch nog iets af te handelen hebben.

Waarom we toch vaker voor actiefilms kiezen

Zitten we te scrollen op Netflix? Dan kiezen we vaak voor een actiefilm. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen maar ik denk dat we het allemaal met elkaar eens kunnen zijn dat er bij actiefilms altijd iets te zien valt. Heb je geen zin om te huilen nadat jij je favoriete tranentrekker hebt gekeken? Dan is een actiefilm misschien wel een match made in heaven voor jou. Vooral in deze tijd, waar er sowieso een hoop verdriet om ons heen is, trekt actie ons aan. Het brengt ons in één klap in een andere wereld dan de wereld waar wij nu in zijn.