Er staan meer dan genoeg leuke series en films op Netflix, maar mocht je op zoek zijn naar een goede film om vanavond te kijken, dan hebben wij dé tip voor je. Quentin Tarantino’s Once Upon a Time… In Hollywood staat vanaf vandaag op Netflix! De film met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie in de hoofdrollen werd al voor meerdere Oscars genomineerd, waaronder die voor beste film.

netflix tip once upon a time in hollywood

Eerder tipten we hem al en vandaag is het dan eindelijk zover: vanaf vandaag kun je Once Upon a Time In… Hollywood kijken op Netflix. Precies ja, Quentin Tarantino’s laatste film en de grote Hollywood hit die afgelopen zomer uitkwam. De sterrencast bestaat naast Leonardo DiCaprio en Brad Pitt ook uit grote namen zoals Al Pacino, Margot Robbie, Dakota Fanning, Kurt Russell en James Marsden.

Once Upon A Time In Hollywood

Once Upon a Time… In Hollywood gaat over het leven in Hollywood in 1969. Leonardo DiCaprio speelt een aan lagerwal geraakte B-acteur genaamd Rick Dalton. Zijn beste vriend Cliff Booth (Brad Pitt) is tevens zijn stuntman én zijn privéchauffeur. Samen houden ze elkaar staande in het Hollywood dat snel aan het veranderen is, en ook duistere geheimen kent.

Margot Robbie speelt actrice Sharon Tate

Onder die duistere geheimen valt de verhaallijn van Margot Robbie, die de rol vertolk van Sharon Tate in Once Upon a Time… In Hollywood. Deze prachtige actrice werd in 1969 vermoord door volgelingen van sekteleider Charles Manson. De sekte speelt dan ook een rol in deze Tarantino film, al houdt de regisseur de verhaallijn spannend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Evan ♌️🧑🏼💚 Love Margot Robbie💝 (@margotrobbiem) op

Het indrukwekkende decor van de jaren ’60

Zoals we van Quentin Tarantino gewend zijn, zijn de scenes in Once Upon a Time… In Hollywood indrukwekkend en gespeeld tegen een prachtig decor. De drie hoofdrollen werden dan ook niet voor niets meerdere malen geprezen. Zo ging Brad Pitt er in februari vandoor met de Oscar voor beste mannelijke bijrol.

Nog niet bekend met de film? Check hier de trailer en dan kan je de film straks lekker kijken op Netflix.

Dit zijn de must-see klassiekers met Brad Pitt op Netflix.