Eigenlijk zouden we dagelijks een Netflix tip kunnen posten want er is zo belachelijk veel wat we momenteel kunnen bingen. Maar om straks je weekend lekker af te sluiten hebben we iets nieuws voor je. Speciaal voor de wijnliefhebbers staat Wine Country vanaf 10 mei op Netflix.

wine country FEM FEM

Niet alleen liefhebbers van wijn gaan dit fantastisch vinden maar vooral ook iedereen die fan is van Saturday Night Live want we zien aardig wat bekende gezichten van de show hierin terugkomen. Zo hebben we the golden couple Amy Poehler en Tina Fey, maar ook Maya Rudolph en Rachel Dratch. Kortom, met deze namen weet je gewoon dat het weer een hysterische bende gaat worden.

Wine Country

Ter ere van Rebecca’s vijftigste levensjaar gaat ze samen met een groep vriendinnen op vakantie. Ze gaan naar wijnoord Napa in Californië. Terwijl ze hoopte op een gezellige trip met z’n allen, gaat het toch niet helemaal zoals ze gepland hadden. Zodra het eerste druppeltje wijn vloeit, begint het drama en komen alle herinneringen uit het verleden naar boven. Kortom, deze film gaat over vriendschap, ouder worden en heul veel wijn… Enjoy!

Deze film niks voor jou en kijk je liever een Thriller? Wellicht is Extremely Shockingly Evil and Vile wel iets jou.