Zin in wat tienerdrama zodat ons eigen leven niet zo erg lijkt? Dan is Dare Me de serie voor jou. De populaire Netflix Original zet de D in drama en neemt ons in een klap terug naar hoe kill en meedogenloos de middelbare school kan zijn.

Dare Me

Hou je van de serie You? Dan belooft Dare Me je nieuwe liefde te worden. De serie, die afgeleid is van een gelijknamig boek, kwam eind 2019 op Netflix en is sindsdien razend populair. De serie gaat over het cheerleader team van Sutton High die geleid wordt door Beth en Maddy, die echte BFF’s zijn. Alles gaat goed totdat de nieuwe coach in het spel komt, relaties gaan kapot en macht wordt verschoven. Beth is het er niet mee eens en doet alles om haar machtspositie te behouden omdat ze zelf een donker geheim met zich meedraagt. Het team maakt meer mee dan ooit en de situaties worden steeds grimmiger. Of het echt zo goed is voor het cheerleaden moet je zelf maar zien.

Onze liefde voor cheerleading

Series die cheerleading bevatten zijn vaker behoorlijk populair. Denk bijvoorbeeld aan de populaire serie Cheer die, net als Dare Me, dieper in de harde wereld van cheerleading gaat. Seks, moord en overspel. Werkelijk elk onderwerp wordt besproken in Dare Me. Iets wat de serie verfrissend en perfect voor de zondagavond maakt.

Een happily ever after, dat is de droom voor velen. Hoe hou je een relatie tot stand? Een glaasje alcohol kan helpen, lees dit even.