Het leven als 17 jarige die net haar vader heeft verloren is vanzelfsprekend niet makkelijk. Gooi daar nog wat woede aanvallen en een ongezonde dosis geheimen bij en voíla: je hebt de gloednieuwe Netflix serie I Am Not Okay With This. De serie is van dezelfde makers als de populaire serie Stranger Things dus wisten wij het zeker. Deze serie wordt nog wat!

I Am Not Okay With This

Eigenlijk is Syd zoals elke tiener: soms is ze boos, soms blij, maar meestal gewoon ontzettend onverschillig. Syd houdt liever haar hoofd laag en hoopt dat de hel die zich high school noemt snel voorbij is. Proberen om zo min mogelijk op te vallen klinkt makkelijker dan het is, vooral als je last hebt van woede aanvallen. Daarom wordt Syd vanuit school geadviseerd om een dagboek bij te houden. Met het dagboek zou ze haar gevoelens een een ‘plekje’ moeten kunnen geven. En, don’t get me wrong: Een dagboek bijhouden heeft een hoop voordelen. Regelmatig je gevoelens van je af schrijven zou best kunnen helpen met het feit dat Syd haar vader vorig jaar is overleden. Het zou ook kunnen helpen met het feit dat Syd zich vaak het buitenbeentje voelt. Het dagboek zou zélfs kunnen helpen met haar irritaties over de persoon die haar het dagboek heeft gegeven. Wij weten alleen niet zo goed of het helpt bij superkrachten.


Dit bericht bekijken op Instagram

I Am Not Okay With This staat nu op Netflix. Wie gaat vnv kijken? 🖤

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Saai? Dacht het niet!

Deze serie is van dezelfde makers als Stranger Things en geregisseerd door dezelfde regisseur als die van The End of the F***ing World. Wat wij hieruit kunnen lezen? Dat deze serie ons zeker de 80s aesthetics gaat geven die wij nodig hebben. Ook weten wij 200% zeker dat deze serie alles behalve saai wordt. I Am Not Okay With This staat vanaf 26 februari op Netflix dus pak je lievelings Netflix snack er alvast bij!