Ben jij nog op zoek naar een serie om te bingen deze zondagavond? Dan hebben wij de serie voor jou. The Politician is een Netflix Original zit vol drama, humor en muziek. Een enorme aanrader om jouw zondagavond mee te vullen!

the politician FEM FEM

The Politician

De Netflix serie The Politician gaat over de ambitieuze middelbare scholier Payton Hobart die al sinds zijn zevende president wil worden. Hij wil in zijn laatste jaar op de middelbare school graag klassenpresident worden. Maar wat hij mist is een beetje persoonlijkheid en een goed verhaal. En toevallig had hij nog een running mate nodig voor zijn campagne. Hiervoor roept hij de hulp in van zijn klasgenootje Infinity, die aan kanker lijdt. Maar niet alles is wat het lijkt. Verder wordt Payton geërgerd door zijn tegenstander in de race voor het presidentschap: Astrid. Maar zijn vrienden, ofwel zijn campagneteam, doen er alles aan om Payton zo veel mogelijk stemmen te bezorgen. Maar dit gaat natuurlijk niet zonder slag of staat.

The Politician is een meeslepende serie die erg doet denken aan het Amerikaanse politieke klimaat van nu. De rol van Payton wordt vertolkt door de multi-talent Ben Platt, wat betekent dat er dus zeker geen tekort aan muziek is in deze serie. Het eerste seizoen van The Politician is in zijn geheel te streamen op Netflix. Ondanks de aflevering die wat aan de lange kant zijn (ongeveer een uur) is deze serie zeer bingeworthy. Je blijft tijdens het kijken toch altijd benieuwd naar wat er in de volgende aflevering zal gebeuren waardoor het onweerstaanbaar is om door te blijven kijken.

Ben jij nou niet zo’n bingewatcher en kijk jij liever een film op de zondagavond? Lees dan vooral de Netflix tip van vorige week!