Er is niets heerlijker dan de hele dag in pyjama Netflix te zitten kijken. Je komt helemaal tot rust en het is een ideale manier om je volledig te ontspannen. Ben je van plan op binnenkort een marathon te houden en zoek je nog een serie die je in no-time kan uitkijken? Wij zetten de beste op een rijtje!

Black Mirror

Black mirror staat op het lijstje van meest populaire series uit 2017. De afleveringen zijn zo uniek dat het allemaal losse filmpjes hadden kunnen zijn. De wereld ontwikkeld zich ontzettend snel en met name de technologische stappen op het internet zijn soms best angstaanjagend. Charlie Brooker schetst de grootste horrorscenario’s in Black Mirror. De zieke nabije toekomst wordt beschreven vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Deze serie zet je echt aan het denken en brengt bizarre gedachtes naar boven.

Flaked

De hoofdrolspeler in deze serie, Chip, is een pro in liegen en hij is herstellende van een alcoholverslaving. Echter heeft Chip een heel hoog imago, aangezien iedereen in zijn leugens trapt. Maar op een gegeven moment kan Chip zijn eigen leugens niet meer bijhouden en vergeet hij tegen wie hij wat heeft gezegd. Drama en comedy wisselen elkaar perfect af in deze serie en wanneer je eenmaal begint, kun je niet meer stoppen!

The End Of The F**king World

The End Of The F**king World is een perfect voorbeeld voor een serie die je in één keer uit wilt kijken. Het neemt je mee in het leven van een psychopaat. Althans, zo noemt de jongen zichzelf, omdat hij ervan geniet om dingen van het leven te beroven. Zijn handelen tintelen nadat hij verschillend klein wild heeft doodgemaakt. Zijn doel is om een vriendin te krijgen die hij vervolgens in koele bloed weer kan omleggen. Dit zorgt voor duistere situaties en (gelukkig) nog een beetje humor. Overigens komt seizoen 2 er bijna aan!

Sons of Anarchy

Ah yes, mannen op Harley’s. Wat ons betreft reden genoeg om dit te willen zien. En ook hoofdrol speler Charlie Hunnam is wat ze noemen ‘easy on the eyes‘.  Sons of Anarchy draait om de clubleden van een motorclub, en vooral Jax Teller (Charlie dus). Ze wonen in het stadje Charming en we zien hoe de club het leven van de mensen in haar buurt beïnvloedt.

Love

Een gedurfde comedy, waarin de rebelse Mickey en de goedgeluimde Gus alle sensaties, maar ook zeker alle kwellingen van een moderne relatie tegenkomen. Het gaat over de zoektocht naar de ideale man of vrouw en dan gaat het niet over het romantische sprookje van de prins op het witte paard, maar van het online daten van deze moderne tijd.

Atypical

In Atypical volg je het leven van Sam Gardner, een jongen van 18 met autisme. Hij heeft een voorliefde voor alles wat met Antarctica te maken heeft en wil heel graag een vriendin. Hij weet ook precies wie, hij is namelijk verliefd op zijn psychologe Julia maar zijn verliefdheid zorgt natuurlijk voor de nodige problemen.

Gilmore Girls

Een onafhankelijke, alleenstaande moeder en haar begaafde dochter behouden hun gevoel voor humor en maken op hun eigen manier veel super grappige momenten mee. Van levensdromen, vriendjes tot een opdringerige familie. Deze gouwe ouwe blijft een klassieker. Ben je echt fan? Gilmore Girls: a year in the life is nu ook beschikbaar op Netflix. Iedereen is een stukje ouder en dit brengt natuurlijk ook weer nieuwe problemen met zich mee, een echte aanrader!

En wat betreft binge-materiaal raden we vooral ook de Scandinavische series voor avond lange bankhang sessies.