We hebben in De Bachelorette allemaal kunnen zien dat Sylvia Geersen er keer op keer prachtig uitziet. Toch vond ze dat het weer tijd is voor wat anders. De brunette heeft normaal gesproken lange bruine lokken, maar deze zomer gaat ze voor een korte coupe.

sylvia geersen
Bron: @sylviageersen

Sylvia Geersen

De Rotterdamse schoonheid deed mee aan het eerste seizoen van tv-programma Hollands Next Top Model (HNTM). Sylvia wist helemaal tot de finale te komen. Het ging toen nog tussen haar en Sanne Nijhof. De winnares? Dat was Sanne, Sylvia stond op de tweede plek, waar ze ook helemaal oké mee was.

Maar daar bleef het niet bij. Sylvia heeft meegedaan aan Special Forces VIPS en onlangs schitterde ze in De Bachelorette, waar ze haar ware liefde Joris heeft gevonden. In het programma zagen we hoe de mannen tegen elkaar strijden in Zuid-Afrika om Sylvia’s hart te veroveren. Uiteindelijk heeft Joris de laatste roos weten te bemachtigen en tot op de dag van vandaag, zijn de twee nog helemaal happy together. Ze hebben zelfs toekomstplannen samen. Dus ware liefde, heeft ze zeker gevonden.

New look

Sylvia kennen we aan haar prachtige, lange, bruine lokken, maar toch wilde ze daar wat verandering inbrengen. Ze heeft namelijk haar haren afgeknipt en niet een beetje ook. Haar nieuwe look deelde ze natuurlijk via Instagram. “Een hele goedemiddag”, begint ze haar verhaal. “Nou uh, we gaan voor een andere look. We gaan voor kort haar. Ook wel een keer leuk, altijd dat lange haar. Ik ben het helemaal zat”, lachtte ze.

We hadden natuurlijk iets anders verwacht, maar Sylvia haar nieuwe coupe is prachtig! “Fresh new healthy hair!”, schrijft ze bij de foto. Zal ze haar korte coupe houden, of gaat ze het hierna weer lang laten groeien?

Lees ook: Sylvia Geersen onthult het geheim achter haar fitte lichaam