De topmodellen Gigi en Bella Hadid zijn beide half Nederlands en half Palestijns. De moeder van de zusjes is de Nederlandse Yolanda Hadid-van den Herik en hun vader is de Palestijnse Mohamed Hadid. Niet heel gek dus dat hun nichtjes Nederlands zijn. Maar over wie hebben we het hier?

Gigi en Bella Hadid

De Nederlandse nichtjes van Gigi en Bella Hadid

Gigi en Bella zijn misschien wel de grootste namen in de modewereld van het moment. Maar de roots van de meiden liggen dus gewoon in Nederland. Daarom stellen wij vandaag de Nederlandse nichtjes van Gigi en Bella aan jullie voor.

Joann van den Herik

Joann is in Nederland inmiddels al een bekende naam, ze deed zelfs mee aan het programma Curvy Supermodel. Op Instagram is Joann ook een ware hit. Ze probeert met haar platform mensen te inspireren om van je eigen lichaam te houden, en heeft recent zelfs een ‘body positivity’ boek uitgebracht. Momenteel heet Joann de Nederlandse bodem verlaten want ze is met haar lover naar New York verhuisd voor haar carrière als model.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik)

Lizzy van den Herik

Aan talent in de familie van den Herik is geen gebrek. Lizzy is hard aan het werk om door te breken in de muziekwereld en heeft al meerdere singles, EP’s en een volledig album uitgebracht. We vinden het super cool om te zien hoe Lizzy haar eigen pad bewandelt en voor een hele andere industrie kiest van haar andere familieleden. Dat kan haast ook niet anders met zo’n gouden keeltje. Zo ziet Lizzy eruit!

Lees ook: Gigi Hadid ondergaat metamorfose na break-up met Zayn