Nick Schilder, bekend als zanger van de liedjes Rosanne en Pak maar m’n hand samen met zijn partner Simon Keizer heeft niet zomaar een lichaam. Nick laat tijdens de uitzending van talkshow Beau zien dat hij een sixpack heeft gekregen. Hij vertelt hierbij dat hij heeft getraind voor de nieuwe cover van de Men’s Health en laat het resultaat zien!

Gespierde lichaam

Bij Nick en Simon denk je waarschijnlijk niet meteen aan strakke lijven! Hier staan ze tenslotte ook niet om bekend. Toch heeft Simon Keizer al eens eerder gestaan op de cover van de Men’s Health en nu volgt Nick hem op. In februari 2022 verschijnt de nieuwe editie van de Men’s Health waar jij de nieuwe sixpack van Nick Schilder kan bewonderen!

Trainen

Nick krijgt niet zomaar zo’n lichaam. Hier heeft hij hard voor moeten werken. Zo is hij sinds 2010 begonnen me krachttraining. Dit stond echt op zijn bucketlist! Zoals je kan zien heeft die wel de afgelopen tijd wat harder getraind dan normaal. Je moet er wat voor over hebben om met zo’n lichaam op de cover te verschijnen.

Vegan sixpack

De Volendamse zanger wilde niet zomaar een dieet volgen. Hij at al veganistisch, want hij wilde gezonder leven. Door zijn vrienden werd hij al uitgelachen om op deze manier gespierd eruit te gaan zien, maar Nick liet het bewijs zien dat het gewoon is gelukt! Zo zeiden veel mensen tegen Nick dat hij genoeg kip moest eten omdat hij zoveel aan krachttraining doet. Onzin, als je het Nick vraagt.. Zo te zien kun je ook een prima lichaam krijgen door enkel plantaardig te eten!

nick schilder mens health
Bron: RTL

Lees ook: Eye candy: dit zijn 10 knappe mannelijke Instagrammers die je nu wilt volgen