Uitgekeken op al die vrouwelijke influencers? We got you! Hoewel deze vrouwen ons stiekem een girl crush laten ontwikkelen, is het soms ook fijn om wat mannelijk schoon voorbij te zien komen. We blessen jouw ogen met deze tien knapste en populairste mannelijke influencers op Instagram.

mannelijke influencers
Bron: @jmeeksofficial

10. QCP

We beginnen met QCP: misschien herken je hem zo niet op eerste oog, maar je zult hem vast herkennen van zijn TikToks. Deze Italiaanse snack maakt een hoop lekkere gerechten, en dat in zijn blote buik. We klagen niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by QCP (@itsqcp)

9. Tommy Fury

De vriend van Molly-Mae Hague is een plaatje op zich. De professionele boxer heeft tijdens Love Island onze harten gestolen met zijn velblauwe ogen. Binnenkort wordt hij vader, wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk de schattigste kiekjes te mogen zien op zijn Instagram. Father and son moments!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tommy TNT Fury (@tommyfury)

8. Cameron Dallas

Deze meest gevolgde mannelijke influencer ken je misschien nog van YouTube of Vine. Cameron Dallas heeft deze platformen ingeruild inmiddels voor Instagram – en een carrière als model en acteur. Wij zijn tenminste heel blij dat we nog steeds heel veel van Cameron te zien krijgen. Hottie! 

7. Michael Yerger

We kunnen dit onderbroeken model niet vergeten… Michael Yerger. Deze hottie plaatst een hoop leuke foto’s op zijn Instagram, zonde om niet te volgen. Geheimpje: hij plaatst heel veel nude pics. Rennen!

6. Ludde Blomqvist

Nee, nee, nee we houden nog even niet op met de knappe mannen. We zijn nog maar net begonnen. We geven je graag een Zweeds hoofdgerechtje, namelijk Ludde Bomqvist (geen idee hoe je die achternaam uitspreekt). Met alle respect: wat ’n stuk. Zijn lichaam en look is niet het enige wat ons hart sneller doet kloppen, maar ook de stijl. Stijl meiden, stijl. Zo belangrijk.

5. Noah Beck

Naja, die ken je echt wel als je since the beginning op TikTok zit. Noah Beck nam onze hele ForYou-page over, en dat is niet niet voor niets. Hij heeft toch een super leuk koppie? Ook op Instagram laat hij ‘m net zo graag zien. Noah is nu al een tijdje dolgelukkig met zijn vriendin Dixie D’Amelio. Maarre, kijken mag… toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noah Beck (@noahbeck)

4. Tobias Reuter

Hoewel deze naam nogal Nederlands klinkt, is hij dat niet. Maar zo ver woont deze knappe man niet. Het is gewoon onze buurman! De Duitse Tobias heeft een absoluut aesthetically pleasing feed. Het is dus niet alleen een heerlijke jongen om naar te kijken, maar zijn foto’s zijn ook gewoon perfect.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tobias Reuter (@tobiasrtr)

3. Broderick Hunter

Aangekomen bij de top 3, hebben we Broderick Hunter. Dit Amerikaanse model is op zijn twintigste begonnen en heeft in magazines zoals Cosmopolitan and Vogue Paris gestaan. Zijn Instagram bestaat voornamelijk uit selfies en daar kunnen we absoluut niet over klagen…

2. Jeremy Meeks

Hoewel het er op deze foto misschien anders uitziet, is Jeremy Meeks geen lieverdje. Hij heeft namelijk aardig wat criminele acties op zijn naam staan en zat zelfs in de gevangenis. Toen in 2014 zijn mug shot viral ging, had hij binnen no-time een modellencontract op zijn naam staan. Sindsdien heeft hij alleen nog maar onze harten gestolen met die jukbeenderen, volle lippen en helblauwe ogen.

1. Michele Morrone

Onze Italiaanse eye candy: de acteur van het moment. En hij is abslouut niet weg te denken. Niet alleen in de films van 365 dni is hij een plaatje, ook op Instagram deelt hij sexy kiekjes van zichzelf. Hij is laatst heel intiem met Khloé Kardashian gespot. Helaas, geen kans meer voor ons. Ciao bello!