Pommeline Tillière maakt er geen geheim van dat ze iets aan zichzelf heeft laten doen. De Temptation Island ster krijgt regelmatig de vraag hoe ze er vroeger uit zag, voordat ze aan zichzelf liet sleutelen. Ze deelde zelf een foto op Instagram van haar jongere zelf. Je gelooft je ogen niet, it’s really her!

zo zag pommeline er vroeger uit
Bron: @pommelinetilliere

Pommeline Tillière

In 2017 verscheen Pommeline voor het eerst op televisie door haar deelname aan Temptation Island als verleidster. Het lukte haar om het hart te veroveren van Merijn, die in een koppel zat met Lisa. Uiteindelijk kregen Merijn en Pommeline een relatie. Deze relatie liep uiteindelijk stuk. Bummer!

Pommeline Tillière deed mee aan verschillende televisieprogramma’s in België. Zo deed ze mee aan: ‘Zo moeder, zo dochter’ samen met haar moeder. Ze verscheen ook in verschillende filmpjes tijdens het programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Naast deze media-aandacht kreeg ze ook heel veel aandacht met betrekking tot haar plastische ingrepen. Ze maakte reclame voor haar bilvergroting en deze ingreep was zelfs live te volgen op Instagram. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een influencer en houdt ze haar volgers op de hoogte van wat er in haar leven speelt. Ze heeft nu haar eigen tattoo shop en is hier erg succesvol in geworden.

Het liefdesleven van Pommeline

Merijn

Na haar deelname aan Temptation Island in 2017, kreeg ze een relatie met Merijn. Ze leken erg gelukkig met elkaar te zijn, totdat er toch een aantal dingen gebeurden die het einde van hun relatie betekenden. Hier zijn ze uiteindelijk nooit over in detail naar buiten getreden. Aan het begin van 2018, na bijna een jaar bij elkaar te zijn geweest, gingen de twee uit elkaar. Ondanks dat zij nooit met de details over hun relatiebreuk naar buiten zijn getreden, zijn de geruchten lang rond gegaan dat het iets te maken zou hebben met Fabrizio.

pommeline en merijn temptation island
Bron: @pommelinetilliere

Fabrizio

Nadat Fabrizio deelnam als verleider aan Temptation Island is 2018, uithulde hij een relatie te hebben met Pommeline. De twee werkten samen en uiteindelijk woonden ze ook samen. Uiteindelijk besloten ze samen mee te doen aan een seizoen van Temptation Island VIPS, dit keer als koppel. Het was een groot risico voor de twee, aangezien er een bruiloft op de planning stond. Ze leken bijna onverwoestbaar en dat leek nog zo tot het allerlaatste kampvuur. Echter bleek dit allemaal schijn te zijn, want in de eerste week dat ze weer thuis waren, sprak Fabrizio al af met verleidster Julia. Hij vertelde dit niet eerlijk, maar toch kwam Pommeline erachter. Dit betekende het einde van hun relatie.

Levi

In 2019 leek Pommeline weer gelukkig in de liefde. Ze kreeg een relatie met Levi. Echter was deze relatie van zeer korte duur. Een maand nadat ze hadden bekend gemaakt heel erg gelukkig te zijn, was het alweer over en uit.

pommeline en levi relatie
Bron: @pommelinetilliere

Cirio

Ondertussen lijkt Pommeline ontzettend gelukkig in haar relatie met Cirio. Ze hebben al een langere tijd een relatie. Samen zijn ze veel op vakantie geweest en afgelopen Kerst deelde Pommeline nog een leuk Kerst kiekje van de twee lovebirds. So Sweet!

Pommeline van vroeger

En dan is het nu tijd voor de onthulling: Pommeline plaatste een foto van haar 15-jarige zelf op haar Instagram Stories. Ondertussen is het heel wat jaar geleden en veel ingrepen verder. Ze is bijna onherkenbaar. Ondanks dat Pommeline erg veel kritiek krijgt op haar uiterlijk, trekt ze zich er niks van aan. Ze vindt het zelf mooi, dus dat het een ander niet aanstaat, doet haar weinig. You go girl!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Lees ook: Oeh! Oude bekende Fabrizio wordt de nieuwe Belgische Bachelor