De twee presentatoren van Expeditie Robinson Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver, zouden volgens geruchten meer zijn dan alleen vrienden. Bepaalde foto’s die uiteindelijk snel verwijderd werden, bevestigen dit ook. Maar hebben ze dan ook echt een relatie? Nicolette geeft hier eindelijk duidelijkheid over.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder relatie
Bron: RTL

Intieme beelden

Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver hebben samen Expeditie Robinson gepresenteerd. Dagen hebben ze tijdens de opnames op elkaars lip gezeten, het is dan ook niet raar als je elkaar op een gegeven moment wel een beetje ziet zitten. Als je zo vaak met elkaar bent creƫer je natuurlijk een band. Helemaal niet zo vreemd dus als deze twee gewoon een beetje in love zijn, toch?

Er gaan al langer geruchten rond dat de twee een relatie zouden hebben. Er verschijnen steeds vaker beelden van de twee die intiem zijn samen. In september vierde Nicolette haar verjaardag en Rick was daar ook bij. Het was een gezellige avond, zelf zo gezellig dat de twee elkaar een zoen op de mond gaven. Oeh la la. Deze intieme gebeurtenis stond op film en was voor Rick blijkbaar heel normaal, want geschrokken reageerde hij niet.

Bij elkaar of niet?

Gisteren zat Nicolette bij RTL Boulevard om vanuit Bonaire een tv-programmaatje te pluggen. En uiteraard besloot de verslaggever om nog wat vragen te stellen over haar liefdesleven. Heeft de presentatrice al een nieuwe liefde?

“Ik word er helemaal rood van, maar nee”, vertelt ze. “En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal absoluut je volgende vraag zijn. Wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld, maar dat is niet zo”.

What about rehab Rick?

De verslaggever kan het natuurlijk niet laten om ook iets over Rick te vragen, gezien hij in een afkickkliniek heeft gezeten. “Het gaat goed met Rick”, vertelt ze. “We spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben laatst teruggerekend dat we volgens mij al vijftien jaar bevriend zijn en natuurlijk steun ik hem”.

Zo komt er nog de vraag wat er is gebeurd en waarom hij opgenomen is, maar Nicolette is daar niet heel open in. “Dat hele verhaal over die rehab, moeten jullie maar bij hem uitvogelen. Hij wil daar niets over kwijt, dus dan ga ik dat zeker ook niet doen”, aldus de blondine.