Met een hilarische video op Instagram kondigde Nienke Plas gister vrolijk nieuws aan. De moeder van Frenky Dean en Novi-Jaxx krijgt er nóg een kindje bij. Wat een heerlijk babynieuws!

Number three

Samen met Resley is Nienke de trotse moeder van twee prachtige kindjes. Enne, daar komt nu nog een derde bij. Nienke deelt namelijk op Instagram: “Number three on it’s way.

Op de video die Nienke deelt zien we de cabaretier in een strak pakkie een dansroutine uitvoeren. Pas na een paar seconden komen we erachter dat Nienke een beginnende baby belly heeft. En nadat Nienke drie vingers opsteekt, weten we het zeker: ze is opnieuw in verwachting. De video eindigt met een heerlijke quote: “Nummer drie, waarom nie.”

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Kinderen niet in beeld

Het is nog maar kortgeleden dat Nienke en Resley te maken kregen met een heuse ‘juicestorm’. Op verschillende juice-kanalen werd namelijk gesproken over het stel, aangezien Resley vreemd zou gaan. Volgens Nienke en Resley is hier helemaal niets van waar. De twee kwamen zelfs de volgende dag met een hilarische comeback op Instagram. “Iets met hoge bomen vangen veel wind”, klonk het in de post.

Lees ook: Hilarisch: Nienke Plas reageert op vreemdgaan-geruchten Resley