Iedere maand is het weer zover: je wordt ongesteld. Het kan zijn dat je voor maandverband of tampons kiest, het ligt er maar net aan wat fijner is voor jou. Als je wat heviger bloedt kan het ook nog wel eens gebeuren dat je doorlekt, en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig is er een TikTok-hack die ervoor zorgt dat je nooit meer doorlekt als je ongesteld bent.

doorlekken

Iedere maand worden alle vrouwen weer ongesteld. Het is ondertussen ‘normaal’ voor ons geworden. Terwijl alle mannen er maar niets van willen weten. Wij als vrouwen kunnen af en toe wel even wat steun gebruiken. Zo zijn er gelukkig genoeg tips die je kan gebruiken wanneer je bijvoorbeeld last hebt van krampen. Waarschijnlijk ben je ook ooit wel een keertje doorgelekt. Gelukkig zorgt deze hack ervoor dat jij hier nooit meer last van zult hebben.

Zo lek je niet meer door tijdens je menstruatie

Het is je vast wel een keertje overkomen. Je bent doorgelekt wanneer je ongesteld bent. Het is echt vreselijk… Je kan er ook gewoon niet heel veel aan doen. Zo kan je alleen eigenlijk wat vaker je maandverband of een tampon verschonen. Gelukkig is er een hack op TikTok die jou leven kan veranderen. Dit zorgt ervoor dat jij nooit meer zult doorlekken.

@alicewillliams♬ 13 Angels Standing Guard ‘Round The Side Of Your Bed – Silver Mt. Zion

Hoe deze hack werkt laat @alicewilliams zien op haar TikTok. In de video zie je dat ze het maandverband eerst plaatst op een plek waar je het normaal ook plaatst. Nadat ze dit heeft gedaan, plaatst ze nog een maandverband. Die plaatst ze alleen horizontaal. Dit zorgt ervoor dat je aan de achterkant beter beschermd bent. Op deze manier lek jij nooit meer door wanneer je gaat zitten. De perfecte hack dus wanneer je ongesteld bent en ook nog eens zo simpel.

Lees ook: De beste home workout om te doen als je ongesteld bent