Netflix laat ons eigenlijk nooit in de steek. Iedere maand zorgen ze er weer voor dat wij kunnen gaan genieten van de nieuwste films en series. Gelukkig komt Netflix nu weer met een film die je zeker niet mag missen. Deze romcom film moet je echt gaan kijken want er speelt een oude Victorious-ster in. OMG!

A Perfect Pairing

We houden van romantische films met een element van humor erin. Ander is het ook zo zoetsappig, toch? Gelukkig heeft de nieuwe film A Perfect Pairing beide. De film gaat over Lola, die bij een Amerikaans wijnbedrijf werkt. Ze zegt zelfs haar eigen baan om een eigen wijnbedrijf te gaan beginnen!

Om de meest grote klanten te winnen reist Lola naar Australië om daar naar de wijngaarden te gaan. Hier is te zien dat de mensen niet echt geïnteresseerd zijn in Lola haar nieuwe bedrijf. Ze zijn vooral geïnteresseerd in haar. Lola besluit daarom om maar mee te gaan helpen op de boerderij om zichzelf te bewijzen. Het is een goed idee, alleen werkt haar plan niet helemaal… Gelukkig krijgt ze hulp van boer Max, maar oopss… ze begint voor hem te vallen!

Victorius-ster

De hoofdrol in de film wordt dus gespeelt door iemand die jij vast al wel kent. Lola wordt gespeeld door Victoria Justice, oftewel Tori Vega, die je zou kunnen kennen van Victorious op Nickelodeon. Laatst speelde ze ook al in een andere Netflix film die je echt eens zou moeten zien, namelijk Afterlife of the Party. Naast dat je Victoria Justice een bekend gezicht is, is boer Max ook zeker een bekende. Die rol wordt gespeeld door Adam Demos. Je zou hem kunnen kennen uit de serie Sex/Life. Oeh!

Ben jij ook al benieuwd naar deze film? Wij in ieder geval wel! Gelukkig is te film vanaf 19 mei al te kijken op Netflix!

Lees ook: Deze films en series wil je zien als je Clueless fan bent