Volgde jij vroeger ook alle avonturen van Sam, Alex en Clover op de voet? Dan hebben we goed nieuws voor jou! We komen namelijk met heerlijke nostalgische boodschap. Ze zijn bezig met het maken van een nieuw seizoen van Totally Spies!

nieuw seizoen van Totally Spies
Totally Spies

Totally Spies

Dit kinder tv-programma was vroeger niet te missen op de buis. In het programma volgden we meisjes Sam, Alex en Clover in het alledaagse leven. Hoe ze samen wonen en naar school gaan, maar eigenlijk vooral het gekke bijbaantje als spion wat ze hebben. Sam, Alex en Clover werken voor WOOHP (World Organization Of Human Protection) en worden in iedere aflevering opnieuw opgezogen door een buis om daarna een nieuwe missie te krijgen van Baas Jerry.

Here we go: een nieuw seizoen van Totally Spies

De Frans-Canadese serie kende grote populariteit en werd in maar liefst 150 landen uitgezonden. Nederland was daar één van. De afleveringen waren tussen 2001 en 2014 te zien op televisie bij onder andere Nickelodeon. De serie heeft tot nu toe zes seizoenen met ieder 26 afleveringen. Er is ook een film van verschenen.

Thomas Astruc, één van de animators die meewerkte aan eerder seizoenen, maakte iets meer dan een week geleden bekend op twitter dat er een nieuw seizoen in de maak is. Hoewel hij zelf niet meer mee werkt, wist hij te verklappen dat het wel gaat gebeuren. Ook hij is blij met het vervolg wat er aan zit te komen.

De vraag is of er een Nederlandse variant gaat verschijnen en of deze dan ook uitgezonden gaat worden. Dat is dus nog even afwachten! In de tussentijd kunnen we natuurlijk alle andere zes seizoen zonder problemen nog een keer bingen. Dan zijn we weer helemaal op de hoogte zodra het nieuwe seizoen verschijnt.

Lees ook: Dit is wanneer het nieuwe seizoen van de Bachelor begint