De afgelopen weken wordt er eindelijk weer een beetje gesproken over het nieuwe seizoen van De Bachelor. In eerste instantie probeerde Videoland ons nog wijs te maken dat Monica Geuze op zoek zou gaan naar haar nieuwe liefde, maar dit bleek al snel een geniaal grapje te zijn. Ze ging namelijk niet op zoek naar haar nieuwe liefde, maar wel naar de nieuwe Bachelor. Enne, die is gevonden! En wij weten in ieder geval wie het niet zal zijn, want deze man viel nét voor het einde af.

de bachelor
Bron: De Bachelor

De nieuwe Bachelor

De afgelopen tijd stond het vinden van de nieuwe Bachelor helemaal centraal. In het nieuwe seizoen mag een onbekende man namelijk op zoek naar zijn ware liefde. Single mannen konden daarom de afgelopen weken video’s inleveren om de productie van het programma ervan te overtuigen dat zij bet in zich hadden om dé nieuwe Bachelor te worden.

Vorige week kwam er goed nieuws naar buiten. RTL heeft de zoektocht afgerond en dé nieuwe Bachelor gevonden. Hoewel dit heerlijke nieuws inmiddels al een week bekend is, weten we helaas tot op heden nog maar weinig over deze man in kwestie. De vraag is dan ook hoe de productie van het programma dit zal aanpakken. Wordt er binnenkort meer duidelijk over de single of mogen vrouwen zich blind opgeven zonder dat ze weten waar ze het voor doen? De tijd zal het leren en we zullen nog even geduld moeten hebben voordat het nieuwe seizoen van De Bachelor te streamen is.

Afvaller

Hoewel de nieuwe Bachelor nog niet bekend is, is er wel het één en ander bekend over de mannen die het dan weer niet zijn geworden. Uiteraard hebben een hoop mannen een poging gedaan door een video in te sturen. Eén van die mannen is Daniël Timmermans. Hij deelt op TikTok zijn Bachelor-avontuur dat – helaas voor hem – vroegtijdig werd beëindigd. “Velen dachten dat ik een geintje maakte, maar niets was minder waar. Warner Bros NL vroeg me om een video te maken om mogelijk het gezicht van de Bachelor 2024 te zijn”, laat hij onder de TikTok weten.

Helaas was het voor Daniël Timmermans uiteindelijk maar een kort avontuur, want hij viel net voor het einde af. “Drie rondes verder hebben ze me net voor de eindstreep toch laten gaan. Ik vond dit een komisch avontuur. Houd ik wel van!”, legt hij vervolgens uit. Dit betekent voor hem dat hij helaas geen rozen uit zal delen op ceremonies. Stiekem vinden we dit toch wel een beetje jammer. We hadden hem graag zien shinen in het nieuwe seizoen van de Bachelor.

@daniel.timmermans Velen dachten dat ik een geintje maakte, maar niets was minder waar. @Warner Bros NL vroeg me om een video te maken om mogelijk het gezicht van ‘De Bachelor 2024′ te zijn. 3 rondes verder hebben ze me net voor de eindstreep toch laten gaan😝. Ik vond dit een comisch avontuur. Houd ik wel van! Ps. Ik denk dat ik deze intro voortaan gewoon als m’n anthem gebruik. Heeft het toch nog wat opgeleverd. Ps. Ps. Nee, ik doe niet mee aan @Lang Leve De Liefde en @First Dates NL | ☰ BNNVARA. Doei🤝 #bachelor #bachelor2024 #suit #goodvibes #fun #goodday #funny #smile #happy #happyfeet #personaltrainer #personaltraining #dancer #happybirthday #happyday #rose #redrose #anthem #debachelor ♬ origineel geluid – Daniël Timmermans