Het afgelopen weekend maakte Monica Geuze aka de presentatrice van De Bachelor bekend dat er in dit nieuwe seizoen twee mannen op zoek gaan naar de ware liefde. Enne, één van de twee kennen we stiekem al van Instagram.

nieuwe bachelors
Bron: Videoland

Twee (!) nieuwe Bachelors

We moesten er even op wachten, maar afgelopen weekend werd de nieuwe man in De Bachelor bekend gemaakt. En daarbij werd er meteen een leuk nieuwtje gedeeld, het is er dit jaar niet één, maar er zijn twee mannen die op zoek gaan naar hun ware liefde.

Presentatrice Monica Geuze vertelt hierover: “Twee mannen die dit romantische avontuur aangaan: dat betekent een twee keer zo groot avontuur en een dubbele dosis romantiek.” De twee mannen, Paul en Rien, zijn de hunks van het programma en gaan op zoek naar hun nieuwe partner. “Ik kan niet wachten om Paul en Rien bij te staan in hun zoektocht naar de ware liefde vanaf het prachtige Zanzibar. De opnames zijn net begonnen en ik kan je nu al vertellen: dit seizoen wordt onvergetelijk!”

Wie is de 31-jarige Paul?

Paul is topadvocaat en komt via zijn werk op de meest flamboyante en exclusieve feesten. Toch geniet hij het meest van een Amsterdamse kroeg of een leuk festival. Voor Paul is zijn familie het allerbelangrijkst en hij reist dan ook het liefst samen met zijn zus de hele wereld over. Hij lijkt alles te hebben, behalve de liefde waar hij zo naar snakt. Paul zoekt een vrouw met wie hij zijn kijk op het leven deelt en met wie hij kan lachen: iemand die anders is dan anderen en buiten de lijntjes kleurt.

Wie is de 33-jarige Rien?

Riens leven lijkt één groot sprookje: hij woont op Ibiza, neemt elke dag een frisse ochtendduik in de zee, is vastgoedondernemer en is lief en avontuurlijk. Hij kent álle romantische plekjes van het eiland op zijn duim en staat te popelen om zijn toekomstige liefde onder te dompelen in het ultieme eilandbestaan. Rien valt op uiteenlopende types, maar kijkt vooral of het op zielsniveau klikt. Hij is ten slotte op zoek naar de moeder van zijn kinderen.

Bekende influencer

Enne, mocht je Rien bekend voorkomen, dan kan dat heel goed. Hij is namelijk behoorlijk groot op Instagram met zo’n 30 duizend volgers. Ook is hij de ex-vriend van Vivian Hoorn die ook al flink wat jaren bekend is als influencer. Het koppel zette een half jaar geleden een punt achter hun relatie. Enne, het lijkt erop dat Rien weer ready voor een nieuwe liefde is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rien Welsink (@rienwelsink)

Wanneer je De Bachelor op Videoland kan verwachten? Vanaf 7 maart is het zover!