Als je al een tijdje samen bent met je partner kan het zo zijn dat jullie avontuurtje tussen de lakens in de sleur komt. Super zonde natuurlijk. Wij hebben een lijstje gemaakt met 8 nieuwe dingen om in bed te proberen. Spoiler: slapen staat er niet tussen.

Nieuwe dingen proberen in bed

Als jullie standaard dezelfde 3 positions herhalen kan dit na een tijdje wat saai worden. Natuurlijk heeft ieder z’n favoriete routine in de slaapkamer, maar afwisseling kan ook wel eens goed (en spannend) zijn. Als je comfortabel met je partner bent kan je dan ook gerust voorstellen om iets nieuws te proberen. Op deze manier geef je het een boost in de slaapkamer.

1. Hoofd tussen de beentjes

Als je partner nog nooit down on you is gegaan, of jij niet bij hem/haar dan is dit een absolute must try.

2. Massage

Wat dacht je van je partner een massage te geven? Met deze tips geef jij jouw partner een super spannende massage!

3. Kostuums

Je moet ervan houden, maar de meeste mannen vinden het onwijs aantrekkelijk om een vrouw in een spannend pakje te zien. Probeer erachter te komen van jouw partner leuk vindt.

4. Vies gepraat

Dirty talk kan op het begin wat ongemakkelijk aanvoelen, maar practice makes perfect.

5. Een derde persoon

Een avontuurtje met een derde persoon staat bij veel mannen op hun lijstje van dingen die ze nog willen proberen in de slaapkamer. Wellicht is het ook iets voor jou? Alleen als beide partijen comfortabel zijn met het idee, natuurlijk.

6. De achterdeur

Oke, niet iedereen is into ‘b-stuff’, maar voor vrouwen kan het super fijn zijn. Bespreek het altijd van tevoren met je partner, en wees enorm voorzichtig.

7. Speeltjes

Als het op speeltjes aankomt zijn er enorm veel opties. Hoewel ze niet ‘nodig’ zijn, kan het het allemaal wel wat spannender maken. Fun date idea? Ga met je partner naar een winkel en kies samen een nieuw speeltje uit. Of voor elkaar!