Als je al een tijdje samen bent met je partner kan het zo zijn dat jullie seksleven in de sleur komt. Super zonde natuurlijk. Wij hebben een lijstje gemaakt met 8 nieuwe dingen om in bed te proberen. Spoiler: slapen staat er niet tussen.

Nieuwe dingen proberen in bed

Als jullie standaard dezelfde 3 standjes herhalen kan dit na een tijdje wat saai worden. Natuurlijk heeft ieder z’n favoriete routine in de slaapkamer, maar afwisseling kan ook wel eens goed (en spannend) zijn. Als je comfortabel met je partner bent kan je dan ook gerust voorstellen om iets nieuws te proberen. Op deze manier geef je je seksleven een boost.

1. Orale bevrediging

Als je nog nooit je partner oraal hebt bevredigd (of als je partner nog nooit down on you is gegaan) dan is dit een absolute must try. Mocht je het idee van je partner’s hoofd tussen je benen wat onwennig vinden, dan hebben wij hier alvast alle vragen over orale bevrediging beantwoord.

2. Massage

Wat dacht je van je partner een sexy massage te geven? Met deze tips geef jij jouw partner een super spannende massage!

3. Kostuums

Je moet ervan houden, maar de meeste mannen vinden het onwijs sexy om een vrouw in een spannend pakje te zien. Probeer erachter te komen van jouw partner leuk vindt.

4. Dirty talk

Dirty talk kan op het begin wat ongemakkelijk aanvoelen, maar practice makes perfect. Met deze tips wordt je sowieso een pro in dirty talk.

5. Een derde persoon

Een trio staat bij veel mannen op hun lijstje van dingen die ze nog willen proberen in de slaapkamer. Wellicht is het ook iets voor jou? Alleen als beide partijen comfortabel zijn met het idee, natuurlijk.

6. Butt stuff

Oke, niet iedereen is into ‘butt stuff’, maar voor vrouwen kan het super fijn zijn. Bespreek het altijd van tevoren met je partner, en wees enorm voorzichtig.

7. Tantra

First things first: tantra hoeft niet om seks te gaan, maar dit kan wel. Tantra gaat over gevoel en lichaamsbewustzijn. Eén manier om bij je gevoel te komen is seks. Door het beoefenen van tantra zal je meer aanwezig in je lichaam zijn: het helpt je om beter te voelen.

8. Speeltjes

Als het op speeltjes aankomt zijn er enorm veel opties. Hoewel ze niet ‘nodig’ zijn, kan het het allemaal wel wat spannender maken. Fun date idea? Ga met je partner naar een 18+ winkel en kies samen een nieuw speeltje uit. Of voor elkaar!

Lees ook: De beste tips voor in bed ALLER TIJDEN