En éindelijk hebben de emoji-goden geluisterd want de meest gewilde emoji is in aantocht. We kunnen straks massaal met z’n alle flamingo’s naar elkaar sturen. Flamingo’s en nog heel veel meer want we kunnen weer een hoop nieuwe emoji’s verwachten dit jaar en wij hebben alvast een voorproefje.

nieuwe emojis FEM FEM

We kunnen straks meer dan 50 nieuwe emoji’s verwachten volgens het Unicode Consortium – de team verantwoordelijk voor welke emoji’s wel en niet worden toegevoegd aan de lijst.

Wat we kunnen verwachten

We hadden het net al over de flamingo maar er is zo veel meer. Van een emoji van iemand in een rolstoel, prothetische ledematen, een gehoorapparaat, een luiaard, een oester, falafel… Afijn, er is veel en we al een aantal beelden.

Emoji 1 FEM FEM Emoji 2 FEM FEM Emoji 3 FEM FEM Emoji 4 FEM FEM Emoji 5 FEM FEM Emoji 6 FEM FEM Emoji 7 FEM FEM Emoji 8 FEM FEM Emoji 9 FEM FEM Emoji 10 FEM FEM

Wanneer we ze precies kunnen gebruiken is nog niet bekend maar in ieder geval dit jaar nog!

Overigens is er ooit een onderzoek geweest waaruit bleek dat mensen die regelmatig gebruik maken van emoji’s tijdens het appen, een fijne seksleven hebben. Geloof jij het?