Als we jou waren, zouden we maar even een Unlimited pas aanvragen, want er staan heel veel leuke films in de wachtrij om deze maand op het witte doek te verschijnen. Wij lichten de mooiste, leukste en spannendste films voor je uit.

Fifty Shades Freed

We beginnen natuurlijk met deze knaller, want jeetje wat hebben we hier lang op moeten wachten. Het nieuwste deel gaat verder waar de delen 1 en 2 zijn gestopt. En.. Mr. Grey en Anastasia gaan eindelijk trouwen. Waarschijnlijk heeft iedereen de trailer al tien keer gezien, maar omdat we er zo van houden hebben we hem hier nog een keertje voor je.

Fifty Shades Freed draait vanaf 8 februari in de bioscoop.

Winchester Mystery House

De man en het kind van Sarah Winchester overlijden plotseling, waarna zij zich werpt op de verbouwing van haar enorme Winchester Mystery House. Dit huis is oorspronkelijk ontworpen om kwade geesten weg te houden, maar in de ogen van de buitenwereld is Sarah mentaal niet helemaal gezond. Wanneer een psychiater naar Sarah toe wordt gestuurd om te checken hoe het met haar gaat, komt hij er achter dat ze misschien niet zo gek is als de meeste mensen denken.

Winchester Mystery House draait vanaf 8 februari in de bioscoop.

The Florida Project

Een 22-jarige vrouw woont met haar 6-jarige dochtertje Moonee in de schaduw van Disney World Florida. De jonge Halley probeert een goede moeder te zijn, maar ze blijft 22 en ze wil zelf ook lol hebben. De zomervakantie is net begonnen en Moonee verkent tijdens deze vrije dagen samen met haar vriendjes het terrein van Disney World, waarbij ze de nodige kattenkwaad uithalen. Motelmanager Bobby probeert de kinderen als enige in het gareel te houden en probeert Halley hiermee te confronteren, waardoor ze de realiteit onder ogen komt.

The Florida Project draait vanaf 8 februari in de bioscoop.

Broeders

Hassan en Mourad reizen af naar Syrië om hun jongste broertje Yasin te vinden. Onbedoeld raken Hassan en Mourad betrokken bij een conflict, waardoor ze geconfronteerd worden met de gruwelijke kanten van de oorlog. Zullen ze hier sterker uitkomen of heeft de oorlog gezorgd voor eeuwige wonden tussen de broers?

Broeders draait vanaf 15 februari in de bioscoop.

Gek van Oranje

Alhoewel we dit jaar niet deelnemen aan het WK, kunnen we toch een beetje in de sferen blijven dankzij de film Gek van Oranje. De doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg mentaliteit van de Nederlanders wordt van ze afgeschud en ze gaan helemaal op in de Oranjegekte. Maar niet iedereen is gek van oranje. Degene die niets met voetbal hebben zoeken in deze periode een veilig plekje op waar ze niet gestoord worden. In deze vier hectische weken worden mensen naar elkaar toe, maar ook van elkaar afgedreven, om na de Oranjegekte nooit meer hetzelfde te zijn.

Gek van Oranje draait vanaf 15 februari in de bioscoop.


Ook Netflix heeft ons in februari weer heel veel nieuws te bieden. Dit zijn de nieuwste Netflixseries voor februari.