We houden ervan, een avond bingewatchen. Gelukkig hebben we daar nu alle tijd voor en verschijnen er op Netflix weer heerlijke nieuwe titels. Pak je popcorn of andere snacks er maar vast bij, want deze nieuwe series en films staan op jou te wachten.

Dead to me, seizoen 2

Het eerste seizoen van Dead to me was al te zien, maar nu is ook het tweede seizoen te zien op Netflix.  Een heetgebakerde vrouw is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Dan ontmoet ze een optimist die niet blijkt te zijn wie zij dacht. Wanneer deze twee vrouwen elkaar ontmoeten in een praatgroep vormen zij al gauw een goede vriendschap. Deze vriendschap wordt al snel bijzonder en belooft allerlei spannende wendingen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dead to Me (@deadtome) op

The Half of It

Wanneer je zin hebt in een avondje relaxen met een heerlijk luchtige film is The Half of It perfect. De verlegen student Ellie verdient geld door opdrachten en werkstukken te schrijven voor haar medestudenten. Op een dag komt Paul bij haar met de vraag of ze een liefdesbrief wilt schrijven, voor Aster. Dit doet Ellie uiteindelijk en zo komt zij erachter dat zij en Aster toch meer met elkaar gemeen hebben dan gedacht. Dit zorgt voor een ingewikkelde driehoeksverhouding, waarin Ellie misschien ook wel op Aster valt…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Becoming

In de documentaire Becoming volg je voormalig first lady Michelle Obama. Zo krijg je een veel beter beeld en een diepere kijk in haar wereld, vol met avonturen. Zo reist ze rond om haar boek te promoten en wordt ze in uitverkochte zalen geïnterviewd door grote namen zoals Oprah Winfrey.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Dangerous Lies

In Dangerous Lies volg je Katie, gespeeld door bekend actrice Camila Mendes, die een oudere man verzorgd. Zij en haar man hebben financiële problemen, wat de boel niet erg wil helpen. Wanneer zij vier maanden werkzaam is voor de oudere rijke man gebeuren er nogal onheilspellende dingen. Wanneer zij het huis van de man erft, komt zij terecht in een web van leugens en gevaar.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Valeria

In de nieuwe Netflix-serie Valeria volg je een jonge schrijfster, die niet meer weet wat zij met haar leven aanmoet. De serie is gebaseerd op de roman van Elisabet Benavent. Haar huwelijk met haar man speelt een grote rol, samen met het contact met haar vriendinnen, aan wie zij alles kwijt kan. Als zij last heeft van een writer’s block is het tijd om de boel eens helemaal om te gooien.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door En los zapatos de VALERIA (@valerianetflix_) op