Ja hoor, de First dates Valentijns special is achter de rug. Ook Shirley van EOTB: Double Dutch gaf zich helemaal, en als ik helemaal zeg is het ook helemaal. De outfit van Shirley tijdens First dates was lekker opvallend. Ze droeg tijdens de aflevering een roze glitter jumpsuit met een diep decolleté en open rug. Er kwamen verschillende reacties naar buiten van de First Dates kijkers over haar sprekende outfit…

De blote jumpsuit van Shirley

De Rotterdamse Shirley werd gematcht met Danny. Danny is een personal trainer die eruit ziet als een badboy met een klein hartje. Shirley draagt tijdens haar date een opvallende roze jumpsuit. Het is een roze halter jumpsuit die is bezet met glitterende, eveneens roze pailletten. Als ze binnenkomt krijgt ze dan ook gelijk een compliment van gastvrouw maître Denice Dest, en terecht want ze steelt de hele show met haar outfit.

De jumpsuit heeft een diepe decolleté met een open rug. Ze vertelt dan ook tijdens haar date met Danny dat ze de jumpsuit een tijdje geleden had gekocht maar er geen goede gelegenheid voor wist te vinden. Nu was het moment vond ze, en dat is het zeker want ze rockt haar outfit helemaal!

Bron: First Dates
Bron: First Dates

De reacties

Nederland was helaas wat minder enthousiast. Ze kreeg veel reacties op haar outfit zoals: “Wat een ordinaire outfit”. Wij vinden het alleen maar stoer dat de blondine lekker draagt wat ze wilt, en dat ze zich niks aantrekt van wat anderen er over denken. Daar mogen wij als Nederlanders soms nog wel een voorbeeld aan nemen.

Hieronder zie je een negatieve tweet over Shirley haar outfit

Wij vinden dat Shirley het totaal gerockt heeft! You go girl.

Lees ook: Inschrijven maar: First Dates zoekt achtergrondeters