Lisa Vol heeft een nieuwe spetter aan de haak geslagen. Via Instagram deelt de zangeres een foto waar de twee dolgelukkig naar elkaar kijken. Zo cute.

Bron: @lisaog3neofficial

Een nieuwe vlam

Op Instagram plaatst de knappe zangeres een foto met eronder “Ooohhh my flame“. Maar wie is de gelukkige eigenlijk? Dat is Robin de Brie, die zichzelf op zijn Instagrampagina omschrijft als ‘artist’. Ook hij deelt regelmatig kiekjes van zijn kersverse liefde, die deze week in de Franse hoofdstad haar 28e verjaardag vierde. De twee zien er dolgelukkig uit samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Over en uit

In December maakte de OG3NE-zangeres bekend dat het uit was tussen haar en Ergin. Dit deelde ze toentertijd ook op Instagram met een foto van haar en d’r ex samen. Hierbij schreef ze het volgende: “Na een relatie van zeven jaar hebben Ergin en ik, in goed overleg, besloten ieder onze eigen weg te gaan in het leven. We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden.”

Ze vertelde destijds dat de twee hun best hebben gedaan om de relatie te laten slagen. “Maar de verwachtingen van het leven kunnen soms toch te veel verschillen. Het doet nu veel pijn, maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk gelukkiger zal maken”, aldus Lisa.

Lees ook: Yolanthe Cabau doet boekje open over haar liefdesleven