Niet alleen op de piste maar ook in de stad gaan we de bivakmuts zien. Misschien heb je het al voorbij zien komen op je Instagram, maar de bivakmuts is echt het nieuwe mode item bij verschillende bloggers. Een ding wat zeker is: met dit nieuwe mode item kom jij warm de winter door!

Bekendheid

De bivakmuts was voor het eerst te zien bij merken zoals Gucci, Calvin Klein en Fendi. Wel even wennen hoor dit nieuwe mode item. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Zo heb je ze van Kasjmier tot grof gebreid.

Een bank overvallen of wintersport

Veel mensen hebben bij de bivakmuts gelijk een beeld. Zo kan het eruit zien alsof je een bank wil gaan overvallen of dat je de muts op doet tegen de kou tijdens de wintersport! Dit nieuwe mode item heeft in ieder geval een goeie functie: jezelf goed warm houden!

De bivakmuts kun je al zien bij verschillende influencers die de trends helemaal oppakken! Zo dragen zij de muts boven een dikke puffer jas of op een lange jas. Ook kun je de bivak dragen in de zomer op een t-shirt. Wel leuk om is iets anders te proberen!

Even wennen

Laten we eerlijk zijn: wij slaan deze trend even over de komende winter. Ondanks dat hij er erg comfortabel uitziet, is het laatste waar we op zitten te wachten dat iemand ons verdenkt van een overval. Voor nu houden we het even bij een flatcap of een bucket hat. Deze zijn nog altijd super fashionable!

Lees ook: Deze 5 herfst en winter trends laten ons uitkijken naar het najaar