Het wintersportseizoen is weer begonnen en we gaan weer met zijn allen massaal naar de sneeuw. Heb je nog iets nodig om te kijken om je tijd door te komen onderweg? Of zijn jouw plannen helaas in het water gevallen, dan moet je naar de nieuwe Netflix serie Kitz kijken!

Netflix serie Kitz
Kitz

Deze nieuwe Netflix serie moet je zien

Zin om helemaal in de wintersferen te komen? Dan is de Netflix serie Kitz hier perfect voor! Zo kom je de wintermaanden wel door.

De nieuwe Netflix serie Kitz

De serie is een combinatie van Gossip Girl en Pretty Little Liars, al je favorieten in één! Maar waar de Kitz zich in onderscheidt is dat het volledig in de wintersferen is; de serie bevindt zich namelijk op de piste! De rijke Vanessa gaat samen met haar familie naar het wintersportgebied Kitzbühl. Hier heeft zij een fantastische vakantie vol feestjes, drank en een hoop drama. Al dat gefeest wordt wel verstoord wanneer de arme Lisi Vanessa beschuldigt van de dood van haar broer. Ze is ervan overtuigd, omdat haar broer verliefd was op Vanessa. Lisi doet er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen. Zou Vanessa dan echt haar broer hebben vermoord?

Bingewatchen

Kitz is dé perfecte serie om te bingewatchen. De serie bestaat uit zes afleveringen van ongeveer 45 minuten. Pak je dekentje en kopje thee er maar bij, en enjoy! Benieuwd? Kijk hieronder de trailer.

Lees ook: Deze nieuwe Netflix serie is een mix tussen Gossip Girl en Élite