We zijn nog amper bijgekomen van de nieuwe indrukwekkende serie Knokke Off en Netflix komt alweer met een nieuwe knaller van een thriller. Gelukkig hoeven we van één ding géén afscheid te nemen en dat is actrice Anna Drijver. Zij is namelijk ook te zien in deze nieuwe Netflix-thriller. Dat kan alleen maar goed gaan dus!

nieuwe Netflix-thriller
Bron: Netflix

Onzekerheden, mysteries én lijken

De film Het Geheugenspel vertelt het verhaal over de verdwenen Nathalie. Al ruim 25 jaar geleden verdween ze en tot nu wist niemand waar ze was. In de film zien we dat het lijk van Nathalie wordt gevonden op het landgoed van familie de Ridder. Hoewel men eindelijk weet dat ze overleden is, ontstaan er natuurlijk genoeg vraagtekens bij haar dood. Want eh, wat is er met haar gebeurd en waarom ligt ze waar ze ligt? Die vragen worden in de film uiteraard allemaal beantwoord, maar je kunt dus een hoop spanning en sensatie verwachten! Begint het al te kriebelen? Hieronder bekijk je de trailer van de nieuwe Netflix-thriller.

Hoofdrollen in de nieuwe Netflix-thriller

Het gaat om een Nederlands-Vlaamse Netflix-film, dus we zien een interessante combinatie van actrices en acteurs op het lijstje staan. Zo zijn er onder andere hoofdrollen voor Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans. Maar wie ons écht over de streep trok, is actrice Anna Drijver. Deze topactrice heeft inmiddels heel wat rollen op haar naam staan, maar maakte onlangs weer opnieuw indruk met haar nieuwe rol in de serie Knokke Off. We zijn dan ook blij dat we haar in deze film nog éven kunnen zien, want de vraag is of er wel een tweede seizoen van Knokke Off zal verschijnen.

Pak die popcorn maar!

En we hebben meer goed nieuws: je hoeft niet lang meer te wachten op deze film! Hij staat namelijk nú al op Netflix. Pak die popcorn er maar bij vanavond, want jouw agenda is helemaal gevuld.