Chris zijn zoektocht is inmiddels voorbij, en de liefde heeft hij helaas niet kunnen vinden tijdens zijn avontuur. Toch zijn we nu al een beetje aan het raden wie wellicht de nieuwe Prince Charming zou kunnen worden, en tijdens de badman première werd er in de video flute or flop van RTL Boulevard wel iets verdachts gezegd…

bron: Prince Charming
bron: Prince Charming

Ferry Doedens: nieuwe Prince Charming?

Afgelopen week was de premiere van Batman. Verschillende BN’ers verschenen op de rode loper tijdens de première. Het thema was een touch of red. Iedereen had prachtige outfits aan en had op verschillende manieren de touch of red toegepast. Zo kwam de een met lak rode schoenen, de ander kwam met een rode das of gestifte lippen maar Ferry Doedens kwam met een ander idee. Zijn touch of red was namelijk: een rode roos in de zak van zijn zwarte pak. Is dit een hint?

“Het lijkt mij oprecht hartstikke leuk”

Jaja, we weten inderdaad dat een roos niet wordt gebruikt tijdens Prince Charming, maar dat een roos bij de Bachelor hoort. Ook al was het dan geen dasspeld besloot RTL Boulevard-reporter Laïs van Niel toch navraag te doen. “Moet jij niet de nieuwe Prince Charming worden?”, vraagt ze dan ook aan Ferry als hij voorbij komt op de rode loper.

Een grote lach komt er tevoorschijn op het gezicht van Ferry Doedens: “Dat zou me oprecht hartstikke leuk lijken.”

Enne, ja we weten dat de Prince Charming nog geen bekende Nederlander is geweest, maar misschien komt er dit seizoen wel verandering in? Wie weet. We gaan het zien…

Ferry Doedens

De meeste mensen kennen Ferry van GTST waar hij Lucas Sanders speelde. Na zijn exit bij GTST besloot hij een OnlyFans-account aan te maken, en dat heeft in Nederland heel wat losgemaakt. “Volgens mij was ik zelfs een aantal keer trending topic op Twitter”, vertelt Ferry. “Maar eerlijk gezegd heb ik daar niet echt naar gekeken. Ik had geen zin in die negatieve energie. Iedereen vindt wel iets van iemand. En ik ben niet iemand die zichzelf in een kamer opsluit om een potje te gaan janken. Daar is het leven te kort voor.”

Lees ook: OMG: je kunt hier dus de Mexicaanse villa uit de Bachelor boeken