In de meeste realityshows nemen we een kijkje in het leven van een bekend persoon, maar deze nieuwe serie gaat net een stapje verder. In de nieuwe show ‘S*x Tape’, die binnenkort te zien is op discovery+, nemen we een kijkje in de slaapkamers van BN’ers. Zo duiken we de slaapkamer in bij actrice Bobbi Eden. Het programma wordt door niemand minder van relatiedeskundige Jeremy Heshof gepresenteerd. Juicyyy!

Bron: S*x Tape
Bron: S*x Tape

Alles over de nieuwe realityshow S*x Tape

Deze nieuwe real-life serie geeft je dus inzicht in de vrijpartijen van BN’ers. Stiekem zijn we altijd een beetje nieuwsgierig over hoe het er bij andere koppels aantoe gaat tussen de lakens, maar dat krijgen we nu eindelijk te zien.

Wat kunnen we verwachten? In de serie S*x Tape duikt Bobbi Eden met 18 bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in. Super spannend om te zien hoe het er bij andere stellen aantoe gaat natuurlijk. Per aflevering staan er 3 koppels in de spotlights die de camera een dagje meenemen. De stellen nemen ons mee in (letterlijk) alles wat ze doen. Van ruzies, tot liefde, tot drama. En natuurlijk s*ks!

Uiteindelijk gaan de koppels elkaars S*x Tape bekijken. Gelukkig worden de geslachtsdelen wel geblurd!

De deelnemers

Dit programma is super leuk voor ons om te kijken omdat er veel verschillende koppels aan meedoen. Je zult ook een aantal bekende gezichten voorbij zien komen. Er staan al een aantal afleveringen online, waarin je oud-Ex on the Beach deelnemers Jorden en Beau kunt zien. Er komen zelfs shots voorbij waarin we Shani en Davey over hun bedavontuurtjes horen praten. Mega juicy!

Waar te zien?

Je kunt de nieuwe serie S*x Tape kijken op discovery+ en iedere week komt er een nieuwe aflevering. Eén ding kunnen we je zeker beloven; het wordt super spicy!

Lees ook: Emily in Paris fan? Dan zijn deze series zeker wat voor jou