Vreselijk was het hè? Na de laatste aflevering van Mocro Maffia wist je gewoon echt niet meer wat je zou moeten kijken qua series en we zijn bang dat niks deze serie meer kan evenaren. Gelukkig komt er een nieuwe serie op Videoland die stiekem wat weg heeft van Mocro Maffia. Wij vertellen je meer over de nieuwe serie Sleepers. 

Nieuwe Videoland serie

Om de nieuwe serie te kunnen kijken moeten we helaas nog even wachten. Helaas, want de serie trekt nu al onze aandacht! De nieuwe Videoland serie Sleepers is pas in het najaar van 2022 te zien. De serie is geschreven door Robert de Hoog, die je ook wel zou kunnen kennen als Tatta in Mocro Maffia en door Simon de Waal.

Het verhaal in Sleepers gaat over de wereld van rechercheur Martin Oudkerk. Deze rol wordt gespeelt door Robert. Zijn wereld stort in wanneer zijn surrogaatvader Henk vermoord wordt. Henk was namelijk één van de laatst overgebleven criminelen uit het tijdperk van de oude penoze. Tijd voor een nieuwe lichting criminelen dus. Hier zul je zien dat Martin wordt meegesleept in de grimmige wereld van Utrecht – terwijl hij ook nog een gezin thuis heeft. Je zult je wel kunnen voorstellen dat dit voor de nodige spanning gaat zorgen.

Wat willen ze vertellen met de serie?

Het maken van deze serie heeft duidelijk een verhaal. Ze willen namelijk laten zien hoe mensen verstrikt raken in een verschrikkelijke wereld. Ook ga je zien hoe ze hieruit willen komen om hun eigen geliefden te beschermen, maar natuurlijk zal dit niet zonder slag of stoot gaan.

Wanneer

Wanneer de nieuwe serie Sleepers precies op Videoland te zien is, is helaas nog niet duidelijk. De opnames zijn in ieder geval al wel begonnen. Het zal ergens dit najaar worden – nog even in spanning afwachten dus.

Lees ook: Yes: het vijfde seizoen van Mocro Maffia komt eraan