We kunnen er geen genoeg van krijgen, nieuwe series en films. Heb jij het gevoel dat je alles al hebt gezien op Netflix? Dan hoef je niet lang meer te wachten want deze nieuwe titels staan vanaf nu op de populaire streamingsdienst! Van komedie tot drama, whatever you like.

Netflix titels juni FEM FEM

13 Reasons Why – seizoen 4

Het is eindelijk zover, het gloednieuwe seizoen van de spannende serie 13 Reasons Why komt weer terug op jouw beeldscherm. We verdiepen ons allemaal in de verhalen van de high schoolers, en leven met de duistere en vrolijke tijden mee. Ook al wisten we dat dit laatste seizoen eraan zat te komen, kwam Netflix met de verrassing zonder aankondiging ons de teaser te brengen. Whaaat! Daarnaast zal je het nog eerder zien dan je dacht, 5 juni namelijk al. In dit laatste seizoen zie je hoe de leerlingen afscheid van elkaar nemen en de traumatische gebeurtenissen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 13 Reasons Why (@13reasonswhy) op

Keeping Up With The Kardashians

Héérlijk genieten van andermans leven met een bak popcorn, het kan nu ook via Netflix! De uber populaire realityserie ‘KUWTK’ is al in Amerika en de rest van de wereld een hit. Kijk mee in het dagelijks leven van de Kardashians en Jenners, zonder filter. Even lekker schaamteloos Netflixen kan geen kwaad. Seizoen 1 t/m 4 zal vanaf 1 juni beschikbaar zijn. Tijd voor wat bingewatchen dus.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kardashians on E! (@kuwtk) op

Queer Eye – seizoen 5

Yesss! Queer Eye is terug vanaf 5 juni met een gloednieuw seizoen waar we weer massaal van kunnen genieten. De heerlijke make-overs van de mannen laten je verbaast achter. In het nieuwe seizoen reizen Karamo, Tan, Antoni, Bobby en Jonathan af naar Philadelphia om gelukkigen onder handen te nemen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Queer Eye (@queereye) op

Feel The Beat

April, die al een hele tijd probeert door te breken als danseres keert terug naar haar wat saaie geboortedorp. Dit nadat het niet lukt om via Broadway een groot publiek te trekken. Eenmaal teruggekeerd naar haar oude woonplaats, gaat ze aan de slag als danslerares aan een groepje ‘misfit’ dansers. Zij stoomt ze helemaal klaar voor een grote competitie. Feel The Beat is vanaf 19 juni te zien op Netflix.

The Politician

Het eerste seizoen van The Politician verscheen al op Netflix en nu is het tijd voor de tweede! Payton is klaar met high school en is van plan het te gaan maken in de volwassen wereld. Hij wilt tijdens zijn studie proberen senator van New York te worden, wat een hoop absurditeit met zich meebrengt. Hij zal namelijk de strijd aan moeten gaan met Dede. Een heerlijk kijkje in Amerika, gewoon op jouw beeldscherm. Met daarnaast grote rollen als Gwyneth Paltrow en Zoey Deutch.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door the Politician (@the_politician) op

Aan welke ga jij eerst beginnen?