Yes! Onlangs kwam Tony’s Chocolonely met een nieuwe limited edition smaak. We gingen door het dak, want kan het beter dan chocolate chip cookie? Nee, dat dachten wij dus ook. Toch komt Tony’s Chocolonely nu met een smaak die misschien wel nóg beter is. Maak kennis met de nieuwe smaak karamel biscuit.

Het succes van Tony’s Chocolonely

Dat Tony’s Chocolonely regelmatig met gouden combinaties komt, weten we inmiddels wel. We zijn uiteraard verslaafd aan de bizarre, maar toch heerlijke combinatie van karamel zeezout, maar daar blijft het niet bij. Tony’s smaken gaan door het dak en eigenlijk sla je nooit de plank mis als je voor Tony’s kiest.

Nieuwe smaak karamel biscuit

Nu komt Tony’s Chocolonely wederom met een nieuwe smaak en deze moeten we gewoon proberen. Er is weer gekozen voor een vleugje karamel in de reep dus alleen al om die reden moet dit een succes zijn. Daarnaast hebben ze voor een beetje crunch gezorgd door er biscuit doorheen te gooien. Dit alles omhuld in een jasje van melkchocolade. Eigenlijk heeft deze chocoladereep een mix van alles. De zachte melkchocolade, de soepele karamel en de bite van biscuit. Wij rennen het liefst nu naar de supermarkt om deze te kopen uit te proberen.

Naast de nieuwe smaak karamel biscuit komt Tony’s nog met drie andere nieuwe smaken. Ook deze zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het gaat om de romige hazelnootcrunch, melk noga Toblerone en melk pennywafel. Mocht je op de gezonde tour zijn, kun je beter het chocoladeschap voorbij lopen. Deze nieuwe smaken zijn namelijk niet te weerstaan.

Waar kun je hem op de kop tikken?

Sowieso kun je deze reep online al inslaan via de website van Tony’s Chocolonely. De ervaring leert dat hij waarschijnlijk ook al te vinden is in diverse schappen van de Albert Heijn. Als wij het goed begrepen hebben, is hij dit keer ook geen limited edition! Dat betekent dat we er oneindig lang van kunnen genieten zonder dat we er ooit weer afscheid van zullen moeten nemen.  De reep is, zoals we gewend zijn, wel wat aan de dure kant. Je betaalt voor een reep namelijk €3,19. Dat hebben we er natuurlijk wel voor over, want we weten bij Tony’s wel zeker dat er geen slavernij of kinderarbeid aan te pas gekomen is. Je kunt hem verder absoluut niet voorbij lopen. Met zijn roze kleurtje springt hij eruit!

Lees ook: Bewezen: het is gezond om meer chocolade te eten in het najaar