Je kent het wel, je hebt net ergens bij een sportschool een abbo afgesloten en maakt de belofte met jezelf dat je minstens 3 dagen in de week daar te vinden bent. Aan het begin prima vol te houden maar dan worden die drie dagen opeens twee en die twee opeens één en dan merk je dat je maandelijks betaalt voor iets waar je amper nog te vinden bent. Zonde van je welverdiende centjes, ja. Daarom introduceren we je graag aan de nieuwste sportschool in Amsterdam die ervoor zorgt dat je het sporten wél gaat volhouden.

sportschool Amsterdam FEM FEM

Gustav Gym

Midden in het centrum van Amsterdam heeft Gustav Gym een tweede vestiging geopend. De premium sportschool staat vol met de beste apparaten van Technogym en biedt een afwisseling aan mogelijkheden aan sporten. Zo zijn er meerdere groepslessen, waaronder (kick)bokslessen, H.I.I.T en yoga maar ook voldoende apparaten om zelf te trainen.

Gustav Gym houdt van een persoonlijke aanpak. Zo hebben ze ‘Personal Training’- pakketten en start er elke eerste maandag van de maand een Gustav12-traject waarbij je mee doet aan een 12-wekelijkse programma van intensieve coaching op het gebied van trainingsschema’s, voeding en je algehele lifestyle.

Gustav Gym 1 FEM FEM Gustav 4 FEM FEM Gustav Gym 2 FEM FEM Gustav Gym 3 FEM FEM

We misten in Amsterdam nog een boutique sportschool zoals je die veel in wereldsteden als Londen en New York ziet. Met een tweede Gustav Gym midden in het centrum kunnen we steeds meer Amsterdammers van deze luxe en rustige manier van sporten genieten,” aldus Jeroen Timmerman, mede-eigenaar van de sportschool.

Adres: Weteringschans 134

Altijd een knalrode hoofd na het sporten? Good news. Het betekent gewoon dat je hartstikke gezond bent.