Hè hè, lekker weer in aankomst met als we het mogen geloven woensdag de warmste dag van de week. Ben je in onze hoofdstad te vinden? Dan hebben we twee nieuwe zaken waar je deze week in het zonnetje kan genieten van een goed gevulde glas wijn.

nieuwe terrassen Amsterdam FEM FEM

Bar Kantoor

Een mooiere plek kan je in Amsterdam bijna niet bedenken. Het is gevestigd Westerpark in de voormalige kantoren van de Westergasfabriek, reden ook dat ze besloten om het Bar Kantoor te noemen met de nodige kantoorhumor. Dit hebben ze verwerkt in het interieur, op hun social media accounts, events en ook in de cocktails.

Het restaurant is de hele dag open voor ontbijt, lunch en diner en ja, met het heerlijke weer kan je dus ook plaatsnemen buiten (terras met 150 plekken) waar je tot laat nog kan genieten van het zonnetje.

Alles wat je op het menukaart vind is compleet biologisch. Daar zijn we trots op. Het hoort bij ons en het concept. Voor Bar Kantoor fermenteren en wecken we veel seizoensproducten waardoor ze veel langer houdbaar zijn. Daarbij geeft het natuurlijk een extra touch aan gerechten.” aldus chef Dirk Mooren. Ga hier heen, ga hier heen.

Bar Kosta

Gevestigd aan het eind van de Overtoom vind je het nieuwe Bar Kosta waar jarenlang café Ter Brugge heeft gezeten en het is nu al benoemd tot dé hotspot van West. Op loopafstand ook van ons kantoor dus wij weten wel waar wij van de zomer veel te vinden zullen zijn…

Afijn, de focus bij Bar Kosta ligt op gezelligheid en een gezonde borrel. Je kan hier dus ontbijten met gepocheerde eieren met avocado of een açaibowl of neem voor de lunch de chicken masala (#FEMFEMtip) of rendang om maar een aantal dingen op te noemen. Maar no worries, ook bitterbalen zijn hier te vinden en krodelletjes. Geen idee wat dat is? Ha, ga er heen and try it out.

Zonneschijn en smoothiebowls! ? #amsterdamsekosta #terras #barkosta

A post shared by Bar Kosta (@bar_kosta) on

Lees ook: vrouwen die wijn drinken hebben betere seks..