Hoe lekker is het om na een dagje (thuis)werken neer te ploffen op de bank met een fijne film? Yup, super mega chill! Dat willen we het liefst elke avond, toch? Gelukkig zijn ze bij Netflix ook de beroerdste niet, en plaatsen zij wekelijks nieuwe films en series, yay! Nu we niet heel veel anders kunnen, hebben we weer een paar nieuwe toppers voor jullie op een rijtje gezet. Lees je mee?

Holidate

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er eindelijk! Deze film is een heerlijke nieuwe kerstklassieker, een fijne wegkijker. Deze topper gaat over twee singles die elkaar niet kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen. Ze spreken daarom af om elkaars date te zijn voor de feestdagen en gaan mee naar elkaars familie en vrienden. Wat denken jullie, worden ze verliefd op elkaar…? Who knows?!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

The Queen’s Gambit

Beth is een meisje dat opgroeide in een weeshuis in de jaren vijftig. Zij ontdekt dat zij een enorme fascinatie heeft voor schaken, en blijkt hier dan ook talent voor te hebben. Zij is vastberaden om de beste van de wereld te worden en krijgt op school les van een stugge conciërge die al snel haar talent in schaken ontdekt. Hij maakt haar klaar om op professioneel niveau te gaan schaken. Maar al op jonge leeftijd ontwikkelt Beth een verslaving aan verdovende middelen: in het weeshuis wordt haar namelijk kalmeringspillen toegediend. Kan zij ook winnen zonder te hallucineren?

Bom Dia Veronica

Dit is een spannende serie met een sterke vrouw in de hoofdrol! You go girl! Nadat een onopvallende politiebediende getuige is van een zelfmoord, besluit ze twee vergeten zaken in verband met misbruikte vrouwen te onderzoeken. Spannend….

Operation Christmas drop

In deze kersttopper wordt een strikte politieke assistente verliefd op een genereuze luchtmachtpiloot. Zij ontmoeten elkaar op een werktrip tijdens kerst. Zijn zij te verschillend, of overleeft hun liefde voor elkaar?

Kärlek & Anarki

In deze Zweedse serie beginnen een getrouwde consulente en een jonge IT’er een flirterig spel op werk. Dit gaat van kwaad tot erger, en de twee beginnen elkaar leuk te vinden. Dit spoort hen aan om hun levens eens flink onder de loep te nemen, wat voor ingewikkelde situaties zorgt.

Bom Dia Veronica

Dit is een spannende serie met een sterke vrouw in de hoofdrol! You go girl! Nadat een onopvallende politiebediende getuige is van een zelfmoord, besluit ze twee vergeten zaken in verband met misbruikte vrouwen te onderzoeken. Spannend….

A Lion in the house

Deze documentaire, gefilmd over een periode van zes jaar, laat zien hoe vijf kinderen met kanker en hun veerkrachtige families de behandelingen en trauma’s doorstaan. Heel emotioneel maar prachtig om te zien. Deze serie is te kijken vanaf 10 november.

Lees ook: Netflix tip voor de zondagavond: A life on our planet