Er gaat niets boven een spicy film en al helemaal niet wanneer Hero Fiennes Tiffin aka Hardin erin speelt. In de After-reeks kunnen we keer op keer genieten van de intieme momentjes van Hardin en Tessa. En daar lijkt het nieuwste deel, After Ever Happy, ook vol mee te zitten. 

After Ever Happy

After Ever Happy is het vierde en laatste (so sad) deel van de filmreeks. Tessa en Hardin worden in de film gedwongen om volwassen te worden. Ondanks dat we het niet hadden verwacht, is het stel nog steeds bij elkaar. De vraag is natuurlijk: gaat hun relatie stand houden?

Er vindt een onthulling uit het verleden plaats dat Hardin van slag brengt en ook Tessa moet het verwerken. Tessa is veel veranderd in de afgelopen films en ook Hardin heeft dat door.

In dit deel leren we veel over het tragische verleden van Hardin, hij stoot iedereen wederom van zich af. Tessa probeert hem constant te kalmeren. Hardin heeft Tessa nodig, maar de vraag is of Tessa hem ook nodig heeft. Kan ze Hardin redden zonder zichzelf te verliezen?

Nieuwe trailer

Aangezien het vierde deel van de After-reeks niet lang meer op zich laat wachten, werd het tijd om de trailer van de film te lanceren. En jawel, deze trailer is spicier dan we hadden verwacht. Zo zien we Hardin en Tessa genieten van een douchesessie en blijven ook andere intieme momentjes niet gespaard. 

Hoe dan ook: wij krijgen het er nu al warm van en kunnen niet wachten tot de film in de bioscoop verschijnt. Heel veel geduld hoeven we niet te hebben, want op 28 augustus verschijnt-ie op het witte doek. Yesssss.

Lees ook: Op deze datum verschijnt het vervolg van 365 Days