Heb jij genoten van het tweede deel van 365 Days: This Day? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ondanks dat de film veel kritiek heeft gekregen, is er nóg een vervolg op de film gemaakt. Het derde deel staat al volledig op camera en is bijna klaar om uitgezonden te worden. En jawel, zelfs de release datum is al bekend.

Bron: Karolina Grabowska / Netflix

365 Days

Het eerste deel van de erotische film is gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni. Vanwege het bizarre verhaal, sloeg de film ook op Netflix enorm goed aan. Het verhaal gaat over de 29-jarige Laura Biel die haar verjaardag viert in het prachtige Italië. Tijdens haar vakantie wordt ze ontvoert door maffiabaas Don Massimo Torricelli. Laura moet 365 dagen bij hem blijven, zodat Laura verliefd op hem kan worden. Laura doet er alles aan om de macht te krijgen, maar uiteindelijk valt ze toch voor zijn charmes en wordt ze verliefd op Massimo.

Veel kritiek en de opnames

De erotische dramathriller werd een enorme Netflix-hit. Wel met gemixte reacties op de film. Zo vonden veel kijkers het enorm slecht en ook de verheerlijking van seksueel misbruik vonden mensen niet oké. Toch besloot de videodienst een tweede deel te maken: 365 Days: This Day? Die inmiddels al een aantal maanden op Netflix staat. Maar het houdt niet op, want ook het derde deel is onderweg.

De release datum

Of iedereen het derde deel nog een eerlijke kans wil geven, blijft nog een grote vraag. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat we de film op Netflix kunnen bekijken. Op 19 augustus zal het derde deel: The Next 365 Days te zien zijn op Netflix. Wij zijn benieuwd…

Lees ook: Fan Kopen Zonder Kijken? Dan ga je dit nieuwe programma ook leuk vinden