Hoewel ze tijdens Love Island haar hart de eerste keer verloor aan Giuliano én afgelopen seizoen een oogje had op Jules, mocht het beide keren niet baten. Nu heeft Lisa Moerman toch de liefde gevonden. Dit laat ze weten op haar Instagram.

Lisa Moerman Love Island vriend
Bron: Love Island en @lisa.moerman_

Love Island

Ze heeft niet één keer, maar twee keer aan Love Island meegedaan. In de tweede editie van Love Island: Nederland & België maakte Lisa Moerman voor het eerst haar entree. Het Playboymodel met een papegaai. Ja, die ja. Ze was tot over haar oren verliefd op Giuliano, maar hij helaas niet op haar. Hij dumpte Lisa uiteindelijk voor Feline (dat is ook na anderhalve week gestrand). Sneu.

In het afgelopen seizoen dook Lisa als All Star op in Casa Amor, want waarom niet? Jules nam Lisa mee naar de villa, terwijl hij met Amandine een koppel vormde. Als je dat hebt gevolgd, kon je zien dat hij snel genoeg spijt kreeg van zijn keuze. Dus ook met haar twee Love Island-avontuur keerde Lisa als single huiswaarts.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Island (@loveislandnl)

Andere relaties

In de tussentijd heeft Lisa niet stilgestaan. Voordat ze voor de tweede keer meedeed met het programma, kwam het lingeriemodel net uit een relatie met een Vlaamse acteur – bekend van onder andere de series Matroesja’s en Flikken, en de films Team Spirit 1 en 2 en De Hel van Tanger. Daarvoor heeft ze gedatet met Nick Kraft van Big Brother en de bachelor Fabrizio Tzinardis. Busy girl hoor!

‘Even gek als ik’

Gelukkig hoeft Lisa niet nóg een keer mee te doen, als het goed is dan. De realityster heeft namelijk tijdens een Q&A op Instagram laten weten dat ze weer verliefd is. “Can you believe it? I met someone who is as crazy as me”, antwoordt ze op de vraag of ze momenteel een relatie heeft. Wie hij is, houdt ze nog wel even mysterieus.

Bron: @lisa.moerman_