Monique Westenberg heeft een zware periode achter de rug. Inmiddels lijkt ze zichzelf bij elkaar te hebben geraapt en te genieten van het leven. Monique lijkt zelfs weer gelukkig te zijn in de liefde. André move over, volgens geruchten is deze DJ de nieuwe vriend van Monique Westenberg.

de nieuwe vriend van Monique Westenberg

Monique Westenberg en André Hazes

André Hazes kwam terug bij Monique Westenberg na zijn korte romance met Bridget Maasland. We hebben allemaal mee kunnen genieten van de relatie, en André vroeg Monique zelfs ten huwelijk. Dit hield helaas niet lang stand. André ruilde Monique binnen de kortste keren in voor Sarah van Soelen.

De relatie tussen André en Sarah van Soelen verliep niet vlekkeloos. De twee zijn niet meer samen en het lijkt erop of André een nieuwe vriendin heeft; Anne Rose.

Dj Billy The Kit

Volgens de laatste roddels is niet alleen André, maar ook Monique weer gelukkig in de liefde. Recent plaatste ze een foto van haar zoontje Dré met een onbekende man op Instagram. Volgens de oplettende kijker is ze de dag ervoor de 41-jarige Joost Seilberger gaan volgen, die je kunt kennen als DJ Billy The Kit. Hij is zelfs getagged in de foto! En dat gebeurt niet zo snel bij Monique..

nieuwe-liefde-monique-westenberg
Instagram stories @moniquenoell

Wat weten we over Joost Seilberger? Hij heeft niet een bepaald rustige tijd achter de rug met zijn carrière als DJ. Op zijn website staat dat hij sinds 2019 een pauze nam van zijn werk als DJ om aan zichzelf te werken. Niet wetende of hij terug zal keren.. Dit deed hij uiteindelijk wel!

We zijn benieuwd wanneer we meer over de twee te horen krijgen! We keep you updated ladies!

Lees ook: André Hazes en Monique Westenberg nemen een wel heel heftig besluit