We kunnen wel stellen dat Sarah van Soelen en André Hazes officieel uit elkaar zijn, en Monique Westenberg lijkt ook out of the pictureMove over girls, Anne Rose Zonneveld is de nieuwe vriendin van André Hazes en dit is alles wat we over haar weten.

De nieuwe vriendin van André Hazes

Meerdere namen werden afgelopen week genoemd als potentiële vriendin van André Hazes. Maar de gelukkige bleek toch Anne Rose Zonneveld te zijn, dit werd bevestigd aan Story. Ondanks dat er nog sprake is van een prille liefde, zouden ze het heel gezellig hebben samen.

Anne Rose zou een bekende zijn in de familie. Ze zou namelijk de administratie van moeder Rachel Hazes doen. Ook is ze werkzaam als Sales Manager bij restaurant Mama Kelly.

anne rose zonneveld
Instagram @anneroselisa

Samen oud en nieuw vieren

We schreven eerder al dat het kersverse koppel samen naar Londen zou gaan, maar ze hebben de plannen gewijzigd. Juicequeen Yvonne Coldeweijer liet namelijk weten dat ze net zijn vertrokken richting Spanje. Ze zouden in Marbella samen Oud & Nieuw gaan vieren. Dat wordt dus een new years kiss voor het stel.

Ook staat er later dit jaar nog een andere trip op de planning. Het stel gaat naar Italië! Het ziet ernaar uit dat het meer dan een tijdelijke fling is tussen de twee!

bewijs andre anne rose vacay

Relatie buiten de schijnwerpers

André Hazes is de afgelopen jaren heel veel in de media geweest, en daarbij zijn liefdes. Hij heeft laten weten wat minder in de media te willen verschijnen het komende jaar en heeft ook zijn optredens afgezegd. André heeft besloten veel te gaan reizen, in eerste instantie in zijn eentje maar nu lijkt Anne Rose mee te gaan. Anne Rose heeft veel van haar volgers verwijderd van haar Instagram om meer privacy te hebben. Misschien werkt de relatie tussen de twee beter door deze maatregelen.

Lees ook: André Hazes maakt soap in plaats van documentaire