De laatste tijd gingen er behoorlijk wat geruchten rond over het liefdesleven van Yolanthe Cabau. Zo is ze gespot met Donny Roelvink op een festival en zou ze aan het daten zijn met een dame. Toch bleek hier niks van waar te zijn. Dit keer is Yolanthe wél opnieuw in love. Maak kennis met de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau.

de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau

Vakantie in Mexico

Het lijkt of Yolanthe smoorverliefd is. Ze is gespot op Mexico, maar zeker niet alleen! Volgens Shownieuws zijn er een aantal foto’s waarop de twee innig zijn verstrengeld. Op de foto voert hij Yolanthe eten, en ook haar zoontje Xess Xava is erbij.

Dit is de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau

Het gaat hier om de 26-jarige Lentini Eersteling. Lentini is geen onbekende voor ons, hij is namelijk de ex van topmodel Imaan Hammam. Smaak heeft deze beste man zeker! Ook is hij, surprise, model. Het kon haast niet anders.

Wat weten we allemaal over deze beste man? Lentini is model bij het Nederlandse modellenbureau De Boekers. Naast zijn carrière als model is hij ook ondernemer, als we zijn Instagram mogen geloven. Als we naar zijn foto’s kijken kunnen we wel stellen dat hij aardig wat uurtjes per week in de sportschool doorbrengt. We kunnen de blokjes op z’n buik letterlijk tellen.

Familieman

Eén ding dat ons opvalt is dat Lentini een echte familieman is and we love him for that! Regelmatig plaatst hij een foto van zijn jongere zusje en hier en daar zien we nog wat gezinsleden voorbij komen op zijn socials. Dit is een goed teken, aangezien Yolanthe aangaf graag nog een keertje moeder te worden.

Lees ook: Yolanthe Cabau openhartig over haar cellulitis en rondingen