Eind December kondigde Bram Krikke en zijn ex-vriend Didi Shanna aan dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Maar Bram heeft blijkbaar niet stil gezeten de maanden daarna. Op Instagram postte hij een foto waar het erop lijkt dat hij weer happy in love is. En met niet zomaar een vrouw…

bron: @bram.krikke
bron: @bram.krikke

Nieuwe start

Op Instagram heeft Bram Krikke een foto gepost, en hiermee laat hij een ‘soort van’ zien dat hij een nieuwe vriendin heeft. In de caption van de foto zet hij een rood hartje, wat het best duidelijk maakt. De foto is geschoten in een pashokje en is dus ook zo een old-school pashokjes foto met drie verschillende foto’s onder elkaar. De dame in kwestie geeft hem zelfs op de tweede foto een zoen op zijn wang. Hier lijkt Bram verder helemaal oké mee te zijn.

De dame in kwestie is de beeldschone Robin Holzken. Op de foto’s die Bram plaatst samen met Robin hangt er over duidelijk liefde in de lucht. 

Wie is Robin Holzken?

Al met al is Bram een enorme bofkont. We zagen al eerder verdachte foto’s op de Instagram pagina van Bram verschijnen, maar nu pas valt alles op z’n plek. Bram postte namelijk eerder een aantal foto’s dat hij in New York City was, en je zal het al raden Robin Holzken woont in NYC. Robin is 24 jaar en is model, ze woont en werkt momenteel in de The Big Apple.

Robin is een prachtige dame dus we begrijpen zeker dat Bram naar de andere kant van de wereld reist om haar te zien. Hopelijk blijven ze lang en gelukkig samen en geven ze wellicht nog ‘iets’ meer duidelijkheid. We wensen ze in ieder geval heel veel geluk en liefde!

Lees ook: Hoe vaak gaan getrouwde stellen met elkaar naar bed?