Rico Verhoeven was al een tijdje single, maar er gingen roddels rond dat hij een kersverse lover zou hebben. Maar kloppen deze ook? Yassss… Rico maakt zijn relatie op Valentijnsdag Insta official! Maar wie is de vriendin van Rico Verhoeven?

bron: ricoverhoeven
Bron: Instagram @ricoverhoeven

Insta official

Er waren al wat roddels naar buiten gekomen over de nieuwe lover van de beroemde bokser, maar echt zekerheid kwam er nog niet vanuit Rico of van de dame in kwestie. Ze waren in de zomer van 2021 al een keer eerder gespot bij een festival in Amsterdam. Hier zijn dan ook de roddels vandaan gekomen.

Er kwam dus nooit een echte bevestiging naar buiten, tot gisteren. Gisteren was het Valentijnsdag, dit leek het koppel een goed moment om hun relatie naar buiten te brengen. De nieuwe vriendin van Rico, Naomy van Beem had het hele huis versierd voor Rico om samen de liefde te vieren. Rico deelt hiervan een filmpje op zijn Instagram-story. Nu lijkt het ook voor de volgers écht officieel aan te zijn.

977eba58-a1b7-4119-8a06-8c3418592fd0

Naomy van Beem

De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven genaamd Naomy van Beem, is naar eigen zeggen een succesvolle personal trainer, een echte business woman en daarnaast is ze mommy van een zoontje.

Naomy heeft vroeger erg in de knoop gezeten met haar gewicht en heeft hierdoor de keuze gemaakt om op haar vijftiende het roer volledig om te gooien. Ze ging aan het werk in de fitnessindustrie en maakte uiteindelijk van haar bijbaantje een fulltime baan. Het stel deelt dus hun grote liefde voor sport.

Ze heeft tijdens haar carrière verschillende BN’ers personal training gegeven zoals: Kim Feenstra, Boef en  jawel ook Rico Verhoeven. Waarschijnlijk hebben ze elkaar ook zo leren kennen. Wij denken dat hier de love story wellicht is begonnen.

Hieronder nog wat Instagram foto’s van de prachtige blondine.

Lees ook: Dit is de nieuwe vriend van Anne uit Temptation Island