Temptation Island: Love or Leave is nog maar net van start gegaan, en het geflirt is al weer helemaal begonnen. Zowel de vrouwen als de mannen flirten er op los en genieten voor nu even van de tijd zonder hun partner. Ivo lijkt al een erg goede klik te hebben met zijn ‘dubbelganger’ Esmé. Deze aflevering komen er ook 4 nieuwe vrouwelijke singles bij en zelfs die brengen Ivo niet van zijn stuk. Bij René (vriend Annebel) ligt dit wel even anders.

bron: videoland/temptation island
bron: videoland/temptation island

4 nieuwe single vrouwen

In de aflevering die vandaag online is gekomen gaan de mannen op groepsdate. Alleen staat er bij aankomst op locatie  een grote verassing te wachten op de heren. Het zijn niet de vrijgezellen die ze kennen uit de villa, maar het zijn vier gloednieuwe singles. De mannen gaan op een dansdate met Raluca (24, content creator), Sabine (24, klantenservicemedewerkster), Maartje (20, kledingadviseur) en Talisa. (27, community manager).

René ziet het allemaal wel zitten met de nieuwe dames. “Vroeger had ik ook met meerdere dames tegelijk contact, dus hoe meer dames om me heen, hoe beter het voor mijn eigen proces is.” Oei is dat wel een goede opmerking René?

Sabine

De eerste nieuwe vrijgezel is Sabine. Sabine is een prachtige blonde verschijning met een mooie brede lach. Ze is 24 jaar, komt uit Zetten en werkt in een callcenter. Ze is opzoek naar de ware en houdt van een man die sportief, verzorgd en bescheiden is. Maar je moet ook wel je mening uit durven spreken, wil je het hart veroveren van de blondie. Zelf houdt ze van sporten, shoppen en een feestje. René lijkt het overigens erg goed te kunnen vinden met Sabine.

bron: tom cornelissen
bron: tom cornelissen

Raluca

De tweede vrijgezel is de lieve en zorgzame Raluca. Een mooie dame uit Eindhoven die inmiddels midden in haar 24ste levensjaar zit. Raluca is veel bezig met content creating en houdt buiten haar werk om ook heel erg van reizen. Ze brengt veel tijd door met haar vrienden en familie en is opzoek naar een man die galant en ambitieus is.

bron: tom cornelissen
bron: tom cornelissen

Talisa

De gezellige 27-jarige Talisa is opzoek naar iemand waar ze oud mee kan worden. De brunette houdt onder andere van reizen, koken en winkelen. Verder valt ze op mannen die avontuurlijke en betrouwbaar zijn. Talisa hoopt iemand te vinden waar ze een diepe connectie mee kan krijgen en iemand die ze voor de volle 100% kan vertrouwen.

bron: tom cornelissen
bron: tom cornelissen

Maartje

De laatste vrijgezel is Maartje. Deze dame is niet alleen knap maar houdt ook van wat kunst hier en daar en is erg spontaan en sportief. Op de werkvloer is ze bezig met kleding advies geven en buiten werk om houdt ze van paardrijden en kickboksen, een stoere dame dus. Maartje is nu 2 jaar vrijgezel en is opzoek naar haar droomman: zelfverzekerd, sportief en betrouwbaar.

bron: tom cornelissen
bron: tom cornelissen

Lees ook: Heeft dit Temptation Island-koppel een open relatie?