Het nieuwe seizoen van Temptation Island is begonnen. Tot nu toe gaat alles nog goed en zijn er nog geen ‘grote’ fouten gemaakt. Wel lijkt het erop dat Ivo (vriend Maris) al snel een goede klik heeft met verleidster Esmé. Maris reageert hier opvallend koeltjes op, en dat is niet zo gek want het lijkt erop dat Temptation’s Ivo en Maris een open relatie hebben. Ze hebben namelijk meegedaan aan een best wel vreemd programma.

Bron: Tom Cornelisse
Bron: Tom Cornelisse

Ivo en Maris

De 27-jarige Maris en de 28-jarige Ivo zijn al, houd je vast, negen jaar samen. Ze weten dus niet anders dan alleen elkaar. De twee kennen elkaar van het stappen. De twijfels zijn er omdat Maris altijd erg met de toekomst bezig is en houdt van vooruit plannen, terwijl Ivo juist helemaal per dag leeft, en ‘wel ziet wat er gaat gebeuren’. Hierdoor willen ze toch door middel van Temptation Island: Love Or Leave erachter komen of ze wel echt goed bij elkaar passen of dat een ander of een single leven hun misschien gelukkiger maakt.

Een vreemd programma

Nu zijn we erachter gekomen dat dit niet het eerste programma is waar Ivo en Maris aan mee doen. Ze hebben namelijk in 2016 al eerder mee gedaan met een best wel ‘vreemd’ programma. Het programma heet Free Love Island. Het is een vreemde versie van ‘Temptation Island’ waar een foutje niet noodzakelijk voor drama zorgt. Het programma is een experiment met drie Vlaamse en drie Nederlandse koppels die uitzoeken of een open relatie voor hen werkt.

Er deden dus zes koppels mee aan Free Love Island waaronder Ivo en Maris. Ze worden in het programma beschreven als: “Mariska en Ivo kiezen er bewust voor om niet samen te wonen, om het op die manier spannend te houden. Ze kunnen zich voorstellen dat hun s#ksleven op een bepaald moment saaier zal worden, dus willen ze dit experiment aangrijpen om te kijken wat vrije liefde met hen doet.”

Open relatie

Het klinkt er dus naar dat dit koppel al langer aan het experimenteren is met een open relatie, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze er in Free Love Island achter zijn gekomen dat een open relatie niet werkt voor hun. Hier weten wij verder niks vanaf.

Lees ook: Deze Temptation Island-deelneemsters zijn te vinden op Only Fans