Onze eigen Nikkie de Jager, ook wel NikkieTutorials, heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Afgelopen week bracht ze naar buiten dat zij binnenkort haar eigen beautylijn lanceert. Dit maakte zij bekend via haar YouTube-kanaal en andere socialkanalen. Zij zal meerdere beautyproducten gaan verkopen onder het merk Nimya.

Nimya

Nimya dus. In de campagne video zie je de stijlvolle producten allemaal voorbij komen. Er is gekozen voor diepe oranje en blauwe kleuren bij de verpakkingen, het uiterlijk van de website en het logo. Niet verrassend natuurlijk, want Nikkie houdt wel van aan beetje kleur. Het is wel duidelijk dat deze lijn erg dicht bij haar ligt. In de revealvideo vertelt ze dat dit label precies moet gaan doen wat jij graag wil dat het bij jou doet. Het moet namelijk jou gaan versterken! Met Nimya kun jij bereiken wat je zelf zou willen bereiken. Hier geldt naar eigen zeggen: the sky is the limit en wij vinden dat een mooi motto.

De producten

Genoeg gekletst, want het gaat natuurlijk om de producten. En dat is nog al wat! Het is wel duidelijk dat hier goed over nagedacht is, want Nikkie vertelt zelf in haar video dat dit producten zijn die zij de afgelopen jaren heeft gemist. Alle producten hebben trouwens dezelfde geur! Deze geur is helemaal Nikkie en omschrijft ze als mysterieus en sexy. Dat belooft veel goeds als je het ons vraagt!

De lijn bestaat uit vijf producten. De Cooling Eye Stick (22 dollar) is een stick voor onder de ogen. Hij zorgt ervoor dat je ’s ochtends fris, fruitig en helemaal wakker de deur uitloopt. Hij geeft namelijk een verkoelend effect, waardoor de zwelling van je ogen verminderd. Pluspunt: hij hydrateert ook nog eens dus zeg maar dag tegen je rimpels! Dan de Where It All Starts Cream (30 dollar).  Deze primer en moisturizer in een is de basis voor ja make-up. Hij heeft een sticky marshmallowtextuur, waardoor je make-up goed kan hechten. Verder ook de License To Glow Serum (37 dollar). Deze lichtblauwe serum helpt je huidje om gezond te blijven. Het exfolieert en hydrateert de huid en helpt tegen roodheid. Dan nog de Set It And Forget It Setting Spray (25 dollar). Deze classic kan natuurlijk niet missen in het rijtje. Deze matte spray zorgt ervoor dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten. Tot slot nog de Blow Before You Go Fan (15 dollar). Deze kleine ventilator moet ervoor zorgen dat je setting spray snel droogt, waardoor jij binnen een mum van tijd de deur uitloopt. Dat mag ook wel, want het duurt allemaal al zolang!

Get it or regret it

Zoals je hier boven hebt kunnen lezen, vallen de prijzen reuze mee en hebben we het over redelijk gemiddelde bedragen. Al zijn deze wel in dollars! Je kunt ook het hele pakket kopen. In dat geval betaal je 114 dollar en krijg je de de kleine ventilator er gratis bij! Win-win! Helaas moeten we nog heel even wachten tot we los kunnen gaan, want de producten zijn pas te bestellen op de website vanaf 23 september. De vraag is ook nog even of het mogelijk is om ze vanuit Nederland te bestellen zijn. Nog even afwachten dus!

Lees ook: Dit is het vermogen van YouTube-ster Nikkie de Jager