We weten allemaal dat we voor een mooi make-upje bij Nikkie de Jager moeten zijn. De afgelopen jaren heeft mevrouw de Jager namelijk een behoorlijk imperium opgebouwd op haar Youtube kanaal. Hier deelt ze de mooiste en meest extreme make-up looks. Zo heeft ze onder andere contact met Kim Kardashian, zat ze bij talkshow-host Ellen DeGeneres op de bank en is ook Lady Gaga een goede vriendin. Nikkie timmert dus een aantal jaren al lekker aan de weg en dat verdient ook een aardig centje. Dit is het vermogen van Nikkie de Jager.

Born and raised

Nikkie de Jager is geboren in Wageningen in 1994. Omdat ze veel interesse had in make-up, besloot ze hier in 2008 een Youtube kanaal over aan te maken. Door de tijd heen is haar Youtube kanaal onder de naam NikkieTutorials met bijna 15 miljoen abonnees uitgegroeid tot één van de grootste make-up gerelateerde Youtube kanalen wereldwijd. Well done Nik!

Transgender

Begin januari 2020 maakte Nikkie bekend dat ze een transgender is. Dit gebeurde na een vervelende poging van afpersing, waar ze tot op de dag van vandaag nog last van heeft. Dat ze het zwaar heeft gehad valt niet te ontkennen. Gelukkig kon Nikkie rekenen op veel steun vanuit de bevriende mediawereld in Nederland.

Goed, we gaan kijken naar het salaris. Laten we voorop stellen dat het een (grove) schatting is. Helemaal zeker weten doen we natuurlijk nooit. In eerste instantie verdient ze natuurlijk het meeste geld via NikkieTutorials op Youtube. Volgens Socialblade krijgt ze hier gemiddeld een half miljoen per jaar voor. Daarnaast verdient Nikkie ontzettend veel geld met de foto’s die zij op Instagram plaatst. Verschillende bronnen verhullen namelijk dat ze tot wel 25.000 euro per Instagram foto binnenhaalt. Daarnaast verdient ze hoogstwaarschijnlijk ook nog eens grof geld met haar eigen make-up producten en deed ze mee aan verschillende Nederlandse programma’s als deelnemer, jury of presentatrice.Omgerekend brengt dit het volgende:

  • 2 miljoen per jaar
  • 165.000 euro per maand
  • 39.000 euro per week
  • 5.500 euro per dag

Dat klinkt niet verkeerd hé?!

Waar woont Nikkie

Nikkie is nog eigenaar van een bescheiden landhuis in Uden. Hier berust een hypotheek van ongeveer 660.000 euro op. Wel is het huis voorzien van de nodige luxe. Denk aan een jacuzzi, stoomcabine, sauna en riante woonkeuken. Verder heeft Nikkie een tijd lang een prachtige BMW i8 gereden. Deze auto stond een tijdje te koop voor ongeveer een ton. Welke auto ze nu rijdt, is niet helemaal duidelijk.

Al met al schatten we het totale vermogen van Nikkie op 3 miljoen euro. Nogmaals, zeker weten doen we niet, maar door toelichtingen van verschillende bronnen en daarbij overzichtelijk rekenen en logisch nadenken zal dit in de buurt komen.

Lees ook: Dit is het vermogen van tv-ster Martien Meiland