Het kiezen van het ideale kapsel is best een dingetje. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Zo moet het natuurlijk bij jouw haartype passen én moet het gemakkelijk te stylen zijn. De nieuwste trend op TikTok is de ‘no-hair haircut’ en dit is misschien wel dé oplossing voor jouw haartype. Het grootste voordeel: je hoeft geen afscheid te nemen van de lengte van je lokken.

Kapsels

Het blijft een uitdaging om iedere keer weer aan de kapper te kunnen vertellen welke look je graag wil hebben. Er is uiteraard genoeg inspiratie te vinden, maar het blijft lastig om je in te beelden hoe dit bij jou gaat staan. Geen wonder dat we altijd maar vast blijven houden aan onze oude vertrouwde coupe.

no haircut haircut
Bron: Pinterest

‘No-haircut haircut’ gaat viraal op TikTok

Uiteraard valt er ook veel inspiratie op te doen op ons favoriete platform TikTok. Zo ook nu. De no-hair haircut is inmiddels niet meer weg te denken en kappers laten massaal zien hoe zij dit kapsel creëren. De kapsel is te omschrijven als een combinatie van curtain bangs en laagjes. Dit betekent simpelweg dat je kunt blijven genieten van je lange lokken met lekker veel volume.

Dit kapsel ziet er eigenlijk uit alsof je je haar niet in model hebt laten knippen, maar het gewoon gewassen hebt. Er moet wel een beetje styling aan te pas komen, maar met de juiste tools ben je daar zeker niet zo lang mee bezig.

@thehairbros The 90s no Haircut, Haircut. #haircut #thehairbros #fy #fyp #viral ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Terug van weggeweest

Overigens is dit geen nieuw kapsel. In de vroege jaren 90 was dit kapsel al niet weg te denken en wij begrijpen volkomen waarom. Het mag dan wel lijken alsof je uren voor de spiegel hebt staan zwoegen, maar eigenlijk is dit gewoon helemaal niet zo.

Lees ook: Deze 5 kapsels vinden mannen het aantrekkelijkst bij vrouwen